29.4.09

Spring mailart exchange - Oupsin kevätkirjekuorivaihto

We organized a spring mailart exchange in our local stitching group and I received this wonderful envelope from Minna. Isn't it such a cheerful envelope? I love it, it looks like me :) Minna has taken the motifs from a De fil en aiguille magazine and has modified them for me, can you see all those cats?! Oh how I love those colours and matching Moomin stamps, I will find a good place to display it in our home! Fortunately I have couple of empty photo ladders Lilian brought me from the Netherlands, so I will be able to reorganize my envelopes.

I think the timing for this exchange was perfect for me, as I've been admiring all those lovely envelopes arriving to Violarium's stitched mailart contest and now I have to let them go and send them back to stitchers :) So it was really wonderful to receive a beautiful mailart and to realize that I can actually keep it! It has been made for me, yippee :)

In this exchange we also had to send 1 meter of ribbon and 5 buttons, as the deadline is May 1st :) Also one surprise had to be sent and Minna made me this lovely small pouch, in my favourite colour. Thank you Minna from the bottom of my heart, this envelope brought lots of joy into my heart!

Below a photo of the envelope I stitched for Jaana in this exchange. I chose May Blooms chart by Bent Creek, but changed the colours. The over-dyed thread is a new Pomme de Pin colour called Chanson d'Avril - April's song, I think it's so springlike! I chose couple of matching DMC threads too. Unfortunately I forgot to take a photo of the lining, I think it was perfect for this mailart, with orange flowers in it.

Manteli thanks you for your comments! Melissa, yes, that's the quote :) I should have guessed you'll recognize it, thank you!

*****

Oupsilaisten kanssa järkkäsimme kevätkuorivaihdon ja sain Minnalta tänään tämän ihanuuden! Niin iloinen kuori ja niin minun näköinen. Tämä on kyllä yksi omimman oloisista kuorista mitä olen koskaan saanut :) Kuviot Minna on poiminut De fil en aiguille -lehdestä ja muuttanut ja järkkäillyt niitä minua varten, ihania kissoja siellä on esimerkiksi! Nuo värit ovat niin syötävät ja Muumi-postimerkit myös, tälle kuorelle etsin jonkun ihanan paikan kotoa. Onneksi minulla on nyt pari uutta valokuville tarkoitettua tikapuusysteemiä, jotka Lilian toi Hollannista, niinpä voin järkkäillä kuoreni kunnolla esille.

Tämän kuorivaihdon ajoitus oli muuten minulle täydellinen, koska olen saanut ihailla Violariumin kirjekuorikilpailuun saapuneita kuoria, joista nyt pitää luopua kun lähetän ne takaisin pistelijöille :) Kun tuo Minnan kuori tänään tuli, niin tajusin, että jee, saan pitää tämän, tämähän on tehty minua varten!

Vaihdossa piti lähettää myös 1 metri nauhaa ja 5 nappia, koska kuoren piti olla perillä 1.5 :) Sen lisäksi mukana piti olla yksi yllätys, Minnan yllätys oli tuo kaunis lempparivärinen pussukka. Kiitos, kiitos, kiitos Minna vielä kerran, tämä kuori toi paljon auringonpaistetta mukanaan!

Alapuolella kuva kuoresta, jonka lähetin samassa vaihdossa Jaanalle. Malli on Bent Creekin May Blooms, mutta vaihdoin värit keväisiksi. Lanka on Pomme de Pinin uutuusväri Chanson d'Avril - Huhtikuun laulu, oli ihan pakko pistellä tällä värillä. Valitsin siihen sitten pari DMC:n lankaa kaveriksi. Unohdin ottaa kuvan vuorikankaasta, olin niin tyytyväinen kun löysin omista kätköistäni just sopivan oranssine kukkineen.

PS. Manteli kiittää kommenteista :) Tänäänkin on ollut Mantelin ulkoilupäivä, ihana auringonpaiste!


24 comments:

Lula said...

gorgeous

CindyMae said...

That is just lovely! I love it all!

sari.i. said...

Tosi ihania kuoria molemmat! :D

Mari said...

Luulikohan se Minna, että tuokin kuori menee johonkin kilpailuun - on nimittäin niin kaunis, että olisi varmasti pärjännyt kisassakin. :) Minäkin huomasin heti nuo kissat, että on kyllä niin sinua ajateltu tuota kuorta tehdessä. :)

Älyttömän hauska juttu nuo postimerkit tuossa Jaanan kuoressa! :D Ja lanka on niin pirteää, kauniit värit!

Jeanie said...

lovely !

Jennifer/OH said...

What lovely mail-art. My first attempt was for your recent contest and now I am so into it! Thanks for the inspiration.

Anne said...

Kylläpä olet saanut kauniin kuoren. =) Ja Jaana on saanut näemmä kans. =D On nämä vaihdot kyllä kivoja. =) Terkkuja täältä puolen tietä. ;)

lena-lou said...

Wonderful MA :)
Have a n ice day !

Sari said...

Upeita kuoria!
Hyvää vappua :)

Jaana said...

Ihan valtavan upeita!!!!!

RuthB said...

Beautiful! I;m still not daring enough to mail them, but these are lovely.

Leena said...

Mielettömän ihania kuoria :)
Hauskaa Vappua!

Brigitte said...

These envelopes are gorgeous. What a great exchnage.

Villasukka said...

Mantelille terveisiä - ei Pikikään lumesta tykkää (palelee aina) mutta kun hinku päästä ulos on niin kova. Indy nyt ei välitä mistään mitään (paitsi kovista äänistä), yritti tässä uida jäiden seassa sorsajahtia...

Miten noissa kuorissa postimerkit oikein pysyvät - olen ihaillut ja ihaillut ja miettinyt osaisinko, kenelle lähettäisin.

Villasukka said...

Unohtui - toinen upea kissablogi on Mauno eli:
http://maukuja.blogspot.com/

Olisi ihan hirmuinen kuume saada taas pentu, mutta onneksi karvamäärä, riehunnan määrä (tosin tänään ollaan oltu väsyjä Hilman lähdettyä) ja varahoitajien toiveet rajoittavat :)

Katri said...

Voi että kun on ihania kuoria! Täytyy varmasti itsekin kokeilla jossain vaiheessa kuoren tekemistä...

Mari said...

Sieviä kuoria, ihanan keväisiä.

pirren said...

Ihania kuoria on sielläkin suunnalla ollut liikkeellä :-) Onneksi se minun korvaava kuori on edes löytänyt tiensä perille. Harmitti vaina, kun ei enää toiseen jaksanut käyttää niin paljoa aikaa ja energiaa :-(

Mari said...

Mun blogissa ois muuten jotain sulle... :)

Carol R said...

Beautiful mail art!

roberta said...

so beautiful and so levely! great!

Marie-P said...

The Mail Art sent and received is gorgeous!

Sharon said...

Gorgeous mailart!

MysteryKnitter said...

Beautiful!