19.7.08

OUPSin sydänvaihto - Heart Exchange


We have a lovely group of stitchers in Oulu area and last weekend we went to stitch to Kalajoki (150 km from Oulu). Some came for the whole weekend and some stayed for one day, we were 13 altogether on Saturday! We had organized a heart themed exchange and we gave the exchanges to each other on Saturday. It's always great to stitch for exchanges, but it's extra special to stitch for someone you know well and then to give the exchange in person :) This was the second exchange we organized and it was WONDERFUL to see all the beautiful work.

I received my exchange from Sari. She stitched me this gorgeous coin purse with my favourite colour :) I love this purse and I know it wasn't easy to do. Sari managed to finish this so neatly, it's perfect! I love the design, I'm sorry I can't remember the designer, I think Sari told me but I've forgotten... Sari also gave me lots of goodies, the photo is a bit dark, but I think you're able to see them all. The cats are gorgeous, I'll put them on the shelf with other cats :) I also received heart-shaped candy and candles and cute stitckers. Thank you Sari, I just love this exchange, it was great to receive it from you :)

I also took a photo of all the exchanges, we have such a wonderful group here, full of talented stitchers! All the exchanges are just wonderful, it was such a joy to admire them all.

Below you'll see the ornament I stitched for Minna in this exchange. She has quite recently joined our group and is such a wonderful and warm person! I chose this freebie from The Workbasket and stitched it with DMC on mauve linen. In the last photo there's a tiny biscornu (design from Repertoire des frises book). I stitched it for Ulla, as she was our guest on Saturday and didn't participate in the exchange. I wanted that she also receives a tiny package as everyone else received something too :)

*****

Viime viikonloppuna oli OUPSin ristipistoviikonloppu Kalajoella ja järkkäsimme sydänvaihdon, se oli oupsilaisten toinen vaihto. Vaihdot ovat aina kivoja, mutta erityisen ihanaa on pistellä vaihtoa jollekin jonka tuntee livenäkin. Sen lisäksi on tosi mukavaa kun voi antaa vaihdon henkilökohtaisesti ja nähdä monta kaunista vaihtoa kerralla!

Sain vaihdon Sarilta ja ihanan vaihdon sainkin ihanalta ihmiseltä :) Sari pisteli tällaisen suloisen rahapussin lempparivärilläni, voi miten tykkään siitä! Tiedän, että tuota ei ollut helppo tehdä, mutta Sari on saanut sen viimeisteltyä tosi siististi ja kauniisti. Malli on täydellinen tuohon pussukkaan, en valitettavasti muista suunnittelijaa, vaikka Sari sen kyllä taisi sanoa... Sari laittoi vaihtoon mukaan monta ihanaa juttua, kuva on vähän tumma, mutta ehkä siitä jotain näkee. Nuo kissat ovat aivan ihanat ja pääsevät kokoelman jatkoksi kirjahyllyn päälle :) Sain myös sydänkarkkeja ja sydänkynttilöitä ja suloisia tarroja. Kiitos hurjasti Sari tästä ihanasta vaihdosta, tosi ihana oli saada vaihto sinulta :)

Otin myös kuvan kaikista vaihdoista. Kuvasta puuttuu pari, jotka oli postitettu etukäteen pistelijöille jotka eivät päässeet Kalajoelle. On tosi inspiroivaa nähdä kerralla tuollainen määrä taitavien pistelijöiden tekemiä käsitöitä!

Itse tein vaihdon Minnalle. Minna on aika vasta liittynyt oupsilaisiin ja on niin ihana ja lämmin ihminen, oli tosi mukava pistellä Minnalle! Pistelin tämän The Workbasketin ilmaismallin, se on pistelty DMC:n langalla malvanväriselle pellavalle. Viimeisessä kuvassa pikkuinen biscornu (Repertoire des frises -kirjasta). Tein sen Ullalle, jonka saimme vieraaksemme Kalajoelle käymään. Ulla ei ollut OUPSin jäsen eikä siis ollut osallistunut vaihtoon, niin halusin jotain pientä antaa Ullallekin :)
8 comments:

Ruth Rachel Vendsel said...

Beautiful stitching gifts, Lennu! I especially like that Workbasket heart, it's so pretty in brown.

Marika said...

Nyt vasta huomasin että sulla oli tuollaista ylimääräistä lätinää tuossa kommenttilaatikon yläpuolella. Kivat tekstit ! :-)
Ja asiaan. Kauniit vaihdot/lahjat jälleen kerran. Malvan värinen pellava näyttää ihan erilaiselta mutta yhä upealta sydän työssä. Onko Sinulla muuten jotain viikon vinkkiä miten pahvi saadaan leikattua noin sievästi ?!? Biscornu oli lämmin ja niin lennumainen ajatus. ;-)

Marie-P said...

I want to live in the Oulu area so that I can join your stitching group. :D What beautiful exchange pieces.

Jaana said...

Ihania, taidokkaita töitä!!!!

Srinity said...

Hienoja töitä! Ja tosi kiva idea että pistelit Ullalle kauniin biscornun.

HAEDien kanssa on vähän niin että kun yhden ostaa niin on lopullisesti koukussa (kuten olet saattanut blogistani huomata :D). Mitä malleja olet miettinyt?

Kiitoksia tervetulotoivotuksista (hassu sana...), ehdottomasti laitan viestiä kun olen sinne päin tulossa. Olisi tosiaan kiva nähdä teitä OUPSilaisia livenä.

Susimac said...

Wonderful stitching gifts, I love your ornament that you have made.
I've nominated you for an award too - details are on my blog

Carol R said...

Beautiful Love pinkeep

MysteryKnitter said...

Ihanaa työtä taaskin! Olen kade!