15.7.08

Make a Wish


Thank you for your welcome wishes, it's great to be back home after a great vacation :) I have SO much to blog and I'm a bit behind in everything at the moment, but I'll catch up when I can. I'm sorry I haven't been able to comment on your blogs yet, I've been glancing through them every now and then and I hope to have more time later this week. I haven't even posted my goals for July, but it will soon be August, won't it :)

Vonna granted my wish at Make a Wish exchange board and she really went overboard!! I wished for any La D Da design or a part of a design and I wrote I'll be happy with any finish. Look what she did! She stitched and made me this absolutely gorgeous wooden box and if I say I love it, it's really not enough :) I LOVE, LOVE, LOVE it, it's perfect for me - design, colours, lace, lining, felt for needles, ribbon... Vonna's work is impeccable of course and I will treasure this always. She even dyed the linen fabric herself!! Thank you dear Vonna from the bottom of my heart :) This is the first exchange I received from Make a Wish board and what an exchange it is!

I heard that the second wish I sent has been received, Andrea wished for a Martina Weber's biscornu. I saw at her blog that she has stitched Debi's Roses, so I thought Kathy's Violets might be a good companion. It's stitched on black linen with recommended DMC threads. The design is a freebie and can be found here.

As I wrote earlier, I've received other beautiful exchanges as well and I'll write about each and every one of them later this week :) Have a happy new week!

*****

Kiitos kommenteista, kiva olla kotona kivojen reissujen jälkeen taas vähän aikaa :) Ninnu, yhdessä ristipistokaupassa ehdin käydä Milanossa, sattui olemaan vielä alennusmyyntikin aluillaan... :) Tuulalle kiitos blogipalkinnosta kommenttilootassa ja saman tien muistui mieleeni että olen saanut muitakin palkintoja joista en ole kirjoittanut tänne, anteeksi! Ne lämmittävät mieltä, niinkuin meemihaasteetkin, mutta aika on niin kortilla, että jostakin päästä on pakko karsia. Olen päättänyt, että meemit ja palkinnot ovat se pää mistä karsin, vaikka niihin mielelläni paneutuisin :) Toivon mukaan kukaan ei loukkaannu asiasta, mutta olen tietoisesti organisoinut ajankäyttöäni (paremmalla ja huonommalla menestyksellä :) ) jo pitemmän aikaa. Aikaa täytyy jäädä työn ja blogien ohella perheelle ja ristipistoille ja muille harrastuksille, niinpä on pakko tehdä päätöksiä :)

Vonna halusi toteuttaa toiveeni Make a Wish -vaihtoryhmässä ja voi mikä vaihto sieltä tulikaan! Tämä oli eka vaihtoni tuosta ryhmästä. Toivoin jotain La D Dan mallia tai mallin osaa, viimeisteltynä ihan miten vaan ja Vonna lähetti tämän ihanan puisen rasian! Se on täydellinen, malli ja rasia ja pitsi ja huopa neuloille ja kankaat ja kaikki. Ihana :)

Andrea on saanut biscornunsa, joten siitä kuva alla. Andrea toivoi jotain Martina Weberin biscornua ja kun huomasin että hän on pistellyt itselleen Debi's Roses -mallin mustalle kankaalle, niin ajattelin että tämä Kathy's Violets olisi kiva kaveri. Pistelin sen ohjeen mukaan DMC:n langoilla, malli on ilmaismalli ja löytyy Châtelainen sivulta. Vasemmasta reunasta Free Designs -otsikon alta löytyy muitakin ilmaisia malleja.

Olen saanut muitakin ihania vaihtoja ja kirjoittelen jokaisesta vuorollaan myöhemmin viikolla sitä mukaa kun ehdin! Olen vähän myöhässä blogien lukemisessa ja muissakin hommissa loman jälkeen, mutta otan kiinni kun ehdin :) Tavoitteetkin on katsastamatta heinäkuulle, mutta kohtahan on jo elokuu :) Ihanaa tätä viikkoa!


11 comments:

sari.i. said...

Tuo Vonnan tekemä laatikko on NIIN ihana! Ja biscornu on tosi kaunis myös, musta kangas passaa tuohon kuin nakutettu. :)

Leena said...

Tosi ihania molemmat!
Olen käsittänyt että tuo laatikon malli ois La D Dan ilmaismalli,mutta en löydä kyllä mistään?!

Mari said...

Ihania molemmat. Musta biscornu näyttää tosi kauniilta.

Mukava nähdä myös Italian kuvia, hieno matka teillä ollut.

Carol said...

Both are absolutely stunning! I owe a wish, but nobody is posting new wishes right now ;-)

Sharon said...

Simply stunning! Enjoy!

Andrea said...

Thanks again Leena, i love my biscornu wish. :)

Vonna said...

I am so happy that you liked your wish ;)
And I know that Andrea has to be head over heels with her biscornu!

Barbara said...

Welcome home! Love the biscornu you made, and the make-a-wish box you received!

Virpi said...

Ihana biscornu ja laatikko tietysti myös (mutta sen ihanuuttahan huokailin jo viime perjantaina).

lena-lou said...

This is a gorgeous PIF from Vonna and I agree it is so you :-)) Just perfect...enjoy and have a nice day today :)))

Jaana said...

Upeita molemmat!!!!!