13.10.06

SRPY2006 - Kiitoksia taasen!

Tuntuu, että koko ajan saan jotain ihanaa postissa ja blogi täyttyy kokonaan kiitos-viesteistä :) Mutta enpä oikein voi täällä paljastaa, että mitä itse olen Salainen ristipistoystävä -vaihdossa lähettänyt :) Oma salainen ystäväni on lähettänyt minulle monta ihanaa juttua, tämä Bent Creekin malli on ollut toiveissani jo jonkun aikaa ja se tuli postin mukana eilen! Kiitos, kiitos, kiitos hurjasti! Suloinen kissakorttikin oli kuoressa mukana.

Meidän perheestä löytyy muitakin kissafaneja, paikka olisi kuulemma tytön huoneen seinällä jo taululle :) Tuo olisi kyllä nopea tehdä, että taidan aloittaa sen kunhan saan päätettyä millä langoilla pistelen.

I received this from my Secret Stitching Friend, it has been on my wishlish for a long time. I just LOVE this design and will stitch it soon. But first I have to decide if I'll use DMC or get the hand-dyed threads for it.


3 comments:

Marika said...

Ei ole totta ! Just katselin Jenkkilän nettikaupoista näitä Bent Creekin malleja. Ihastuin tähän tyyliin siitä Those Who Teach -työstä. Kaunis malli vaikken mikään kissa-fani olekaan.

Sari said...

Voi kuinka ihana malli! Söpöjä kisuja.

Karen said...

That's a cute design - that's my little balck kitty there on the end!

Karen R in GA