18.10.06

Framed designs - Kehystyksiä


I've stitched these for Violarium, but I thought I'd share the photos with you here too :) La maison douce is hanging on the wall at the moment and I like it a lot. The mushroom design (the link opens to Violarium) is stitched mainly to be shown at craft trade shows, but I just love the colours in it and the frame!

Nämä työt on nyt kehystytetty, Taidekehystämö Lauronen Oulussa tekee hyvää työtä. Sienitaulun kehykset ovat tosi kauniit. Ihanaa saada valmista aikaan välillä, kun tuntuu että on niin paljon keskeneräisiä töitä :)


9 comments:

Minä_hän_se said...

Voi kun herkullisen näköisiä sieniä! Tuollaisiin olisi kiva törmätä metsässä.

pirren said...

Tuo sienitaulu on ihana! Olen kuolaillut sitä ja sen kavereita kanttarelleja jo useamman kertaa, mutten ole raaskinut ostaa pakettia... Ehkäpä nyt, kun näin sen valmiina ja kehystettynä.

Ulla said...

Tuo sienitaulu on hieno kehystettynä! Upeat värit!

Tiitu said...

Aivan ihastuttavia molemmat. Sienet ovat poimittavan näköisiä.

Outi said...

Jaahas, taitaa tulla asiaa Violariumiin kun seuraavan kerran rypee rahassa. *virn* (Tuli eilen jo shoppailtua..)
Tuo Douce Maison näyttää todella hyvältä (vaikka ei mukamas omaa tyyliäni olekaan) ja se kyllä varmasti haluaa tulevaisuudessa mallikokoelmaani. (Jotenkin tämä ristipistosanasto on suomeksi niin hankalaa kun pyörii lähinnä englanninkielisissä piireissä ja on tottunut käyttämään sanastoa englanniksi (yritä siinä sitten suomentaa ja kuulostaa fiksulta *virn*). :P)

Maarit said...

Noi on tosi kauniita. Etenkin tuo sienitaulu oli mun silmään ihanan näköinen. Vau.

Barb said...

Those are so pretty. Sorry I don't know Finnish. My dad use to speak Finnish but he has forgotten it. (His Grandparents on both sides were Finnish Immigrants.) Our family Bible is in Finnish and has a lot of pictures and articles from Finland in it.

Cindy said...

Lovely stitches and the framing is perfect! Awesome job.

I really enjoy your blog, hope you do not mind but I am going to be adding you to my blogroll!!!

Mary Kathryn said...

Beautiful Finishes. I love both designs.