4.7.11

Summer exchange - Oupsin kesävaihto
Last weekend was the traditional stitching weekend with our local stitching group. It's always a wonderful weekend filled with stitching, laughing, eating and much more stitching. We also organize a summer exchange every year. This year everyone gave 15 words and the partner chose 5 of those for five gifts. One of the gifts had to be stitched.

I received my exchange from Virpi. She had stitched me all five gifts (above) and said that the Eiffel tower bag is "only" a gift wrap... I didn't know what to say then and I still don't know what to say, as Virpi really, really, really went overboard! This is truly unbelievable.

She stitched me the bag and a professional sewer has finished it. I absolutely love this bag of course and the design is perfect! She stitched me everything you can see above - a Christmas ornament, La-D-Da's Rain, rain go away (and finished it as a pillow), a tea design for a tea cup, cats to cover a binder and a bookmark with a bookworm in it.

Thank you Virpi! I love, love, love everything! Virpi is such a talented stitcher and finisher, she has finished everything herself except the bag. She is also the fastest stitcher I know, I still can't understand how she stitches so much. But I guess she doesn't sleep much and stitches whenever she has a moment to spare. I've spread out all the wonderful gifts and I just keep admiring them. What an exchange!

I stitched for Ulla and I chose this design by Bent Creek. Ulla loves autumn and farms and pumpkins, so this seemed perfect. In the last photo you'll see all the exchanges given and received during the weekend. Some were mailed already before the weekend, because not everyone was able to come.

I hope you have a wonderful new week! We've had a lovely summer weather, not so hot anymore and a fresh wind has been blowing today.

*****

Viime viikonloppuna olimme oupsilaisten kanssa viettämässä perinteistä pistelyviikonloppua, aina yhtä ihanaa! Paljon pistelyä, rupattelua, naurua ja syömistä :) Kiitos kaikille seurasta! Järkkäämme aina myös kesävaihdon, tänä vuonna jokaisen piti ilmoittautuessaan kertoa 15 ihanaa sanaa ja pari sai sitten valita niistä 5, viittä lahjaa varten. Yhden lahjan piti olla pistelty.

Sain vaihdon Virpiltä, Virpi oli pistellyt minulle kaikki viisi lahjaa!! Niiden lisäksi Eiffel-kassi on kuulemma "vain" lahjakääre... En osaa edelleenkään sanoa oikein mitään tästä vaihdosta, kuin että kiitos ja ihanaa ja aivan, aivan liikaa! Ihan pyörryttävää tällainen.

Tykkään kaikesta ihan hurjasti, niin minun näköistä. Sain Virpiltä kaiken mitä tuossa yläpuolella kuvissa näkyy, eli sen lahjakäärekassin (ranskalainen), joulukoristeen (joulu), tyynyn (vesisade tai leppoistaminen), termosmukin (aamuteehetki), Mantelilla ja Piparilla koristellun kansionpäällisen (Manteli ja Pipari :) ) sekä kirjanmerkin (kirjatoukka).

Virpi on itse viimeistellyt kaiken muun, paitsi kassin. Sen on ommellut Ompelun Ihanuus -kaupan Sari. Kauppa oli ihan uusi tuttavuus minulle, siellä on paljon kauniita kankaita ja pitsejä ja muutakin! Kaupalla on näköjään myös blogi, josta löytyy kuva tästä minunkin kassistani.

Virpi on tosi taitava pistelijä ja viimeistelijä, tyyny ja kansio ja kaikki on niin kauniisti tehty! Sen lisäksi Virpi on varmasti nopein pistelijä minkä tiedän, ihan uskomaton vauhti :) Virpi ei taida kyllä paljon nukkua ja pistelee jokaisen vapaahetken. Tietysti Virpi on myös aivan ihana ihminen! Olen levittänyt kaikki lahjat ympäri taloa ja ihailen niitä koko ajan. Kaikki pääsevät käyttöön, minä tykkään käyttää saamiani ristipistokasseja ja muita.

Pistelin itse vaihdon Ullalle. Ulla tykkää muun muassa syksystä ja kurpitsoista ja maatiloista, niinpä valitsin tämän Bent Creekin mallin. Ihan alimmassa kuvassa on näkyvissä kaikki vaihdot, muutama siitä puuttuu kun ne oli jo postitettu saajilleen, kaikki vaihtoon osallistujat eivät päässeet paikalle.

Kyllä meillä on ihana Oupsi! Olen edelleen sitä mieltä, että jokaisella pitäisi olla oma ristipistonaapuri (vilkutuksia :) ) ja ylipäätään paljon ristipistoystäviä! Viikonloppu tai ilta yhdessä pistellen antaa niin hurjasti innostusta ja ideoita ja kaikenlaista virtaa.

Ihanaa tätä viikkoa, nautitaan kesäpäivistä!

18 comments:

Melissa said...

Hi Leena!

Your stitching group sounds wonderful, full of talent and good company!

Glad you are enjoying summer. We think we are finally getting some summer weather now, or so they predict for this week!

Ninnu said...

Ah; miten ihana Eiffel-kassi!!
...ja kaikki muutkin! En arvannut ensin kaikkia yhden ihmisen tekemäksi ennen kuin aloin lukea tekstiä... Kyllä teillä on mukavaa siellä Oupissa. Hyvä porukka.

Marika said...

Onpas ihania tekeleitä kaikki! Joskus olen hieman kateellinen teidän mahtavalle porukalle ja tuollaisille vaihdoille, olisi kiva ideoida toisille jotain... vaikka minulla on kyllä huono mielikuvitus, enkä sitten lopulta tiedä mitä saisin aikaiseksi. Mutta ajatuksen tasolla ihana ;)

Virpi said...

Oho, mikä vaihto! Ja voin sanoa, että olen kaimastani täysin samaa mieltä, sen viimekeväisen lyhyen tapaamisen perusteella. Pistelynopeus on aivan omaa luokkaansa, jälki erittäin siistiä ja ideat mahtavia. Lisäksi erittäin mukava ihminen!

Ihanan vaihdon teit itsekin. Teillä on kyllä mahtava porukka!

Mari said...
This comment has been removed by the author.
Mari said...

Nyt pitää oikein isoon ääneen taas kiljua että IHANIA kaikki! Mieletön toteutus Virpiltä, ihana idea teidän vaihdossa ja ennen kaikkea tuo Eiffelkassi!

Ihanan vaihdon sai Ullakin, syksyiset mallit on niiin kivoja aina.

Minullakin on onni omistaa pistelevä naapuri ja monta ihanaa ristipistoystävää :)

Jul 5, 2011 10:48:00 AM

Minna said...

Saamasi vaihto on kyllä ihan omaa luokkaansa :) Ihania juttuja täynnään.

Irmeli said...

Todella supermahtava vaihto, kaikki niin kauniita ja ajatuksella tehtyjä. Eiffelkassi on todella IHANA!
Ulla sai kauniin rasian, jossa on upeat syysvärit ja lehtinapit ovat kiva lisä viimeistelyssä.

♥ Sari ♥ said...

Tähän vois melkein laittaa sen Annen sanan "supercalifragilisticexpialidocious". :) Ihania vaihtoja!

vattumato said...

Upeita, sekä saamasi lahjat, että Ullalle tekemäsi rasia!

Lumiruusu said...

Taas totean että
-ristipistoilijat ovat varmaan maailman anteliaampia ihmisiä!
-
Miikä määrä aikaa ,ideoita ja tarkkaa käsityötä näihin vaihtoihin onkaan mennyt! :)

Se Annen sanaa kuvaa tätä vaihtoanne täydellisesti :D

kissankello said...

olipas mahtavia vahtoja :)

Virpi said...

Olipa ihanaa yllättää juuri sinut =D. En nyt oikein samaista itseäni noihin kehuihin, kun tiedän satamäärin paljon lahjakkaampia ja usemman paljon vauhdikkaamman pistelijän. Kiitos ihanasta viikonlopusta =D

Dani - tkdchick said...

Wow some amazing work there!!!

"pappi puikoissa" said...

No on tosiaan ihanat vaihdot! Ja kyllä oli Virpi panostanut sinuun :)
Tosi mukava yhteisö teillä.

Siobhan said...

What beautiful exchange pieces! Your group is very talented.

Ulla said...

Kiitos vielä ihanasta vaihdosta! Kävin tänäänkin ihailemassa laatikkoa ja sen sisältöä pistelyhuoneessa.

Sanattomaksi vetää vieläkin kuinka paljon Virpi oli ehtinyt pistellä sinulle!

Anne said...

Voi Virpi minkä on tehnyt, aivan yli hienoo! Ja siunkii tekemä rasia on tosi nätti ja siitähän miekkii sain vähän ideaa korvantaa tulevia viimeistelyjä varten. ;)