12.7.11

Sew Parisian


Sew Parisian (iStitch Designs)
Atalie Jais thread

At our traditional summer stitching meeting I have my own tradition too. I take many, many, many WIPs with me to the weekend and stitch and switch! Every hour I switch to the next WIP. It might not be very wise, but it's fun.

This year I took many Crazy January starts with me and Sew Parisian is one of them. Not much to stitch anymore!

I took the photo of it with my favourite map of Paris, below couple of other shots. I bought this map when we lived in France and it's full of crosses and notes, it really is indispensable to me. I don't know how to copy all the notes when it falls apart one day :)

*****

Oupsin perinteisessä kesäpistelyviikonlopussa minulla on oma perinne, jota toiset eivät jostain kumman syystä noudata. Otan mukaan hirmu läjän keskeneräisiä ja vaihdan niitä tasatunnein. Ketään toista en ole saanut houkuteltua systeemiin mukaan, mutta innokkaasti toiset kyllä muistuttelevat aina tasalta vaihtamaan, että hengessä kai ovat mukana kuitenkin... :)

Tänä vuonna otin mukaan läjän hassutusaloituksia ja Sew Parisian on yksi niistä. Se ei ole enää kovin paljon kesken!

Otin kuvan työstä lempparikarttani kanssa, alapuolella pari lisäkuvaa. Ostin tuon karttakirjan kun asuimme Ranskassa ja se on täynnä rukseja ja muita merkintöjä. Kirja on nimensä mukaan korvaamaton, enkä tajua miten kaikki nuo merkinnät kopioidaan toisaalle sitten kun kartta eräänä päivänä leviää käsiin!
14 comments:

Vladisa said...

Я тоже начала шить этот дизайн!!!
I started to sew this design to!!!

Virpi said...

Ehkäpä vielä joskus saat innostettua muitakin mukaan =D. Voin tunnustaa, että muistin systeemisi vasta, kun siitä mainitsit. Eikä mukanani ollut kuin yksi projekti.... Mutta ehkä ensi keralla... Hauskalta se ainakin näytti!

Ninnu said...

Täytyis joskus pitää itsekseen ristipistopäivä ja toteuttaa tuota sinun systeemiä :-). Tulisi tehtyä noita lähes unohdettujakin töitä samalla.

Ihana Pariisi... Siitä on liian kauan kun olen ollut siellä..

"pappi puikoissa" said...

Ahaa, hyvä systeemi, täytyypä kokeilla joskus ihan itsekseen, kun on kanssa, mistä vaihtaa :D.

Eikä ole Eiffelin voittanutta, kyllä se vaan näin on, kun taas tuota sinunkin työtä katselee!

kissankello said...

mun järjenjuoksulle tunnin välein vaihdettava pistely ei ehkä luontuisi, menis vähäisetkin aivokäyrät sekaisin. Mutta hauska olisi vierestä seurata kuinka se sujuu, ei voisi väittää pistelyä ykstoikkoiseksi ;)

The Sampler Girl said...

Oh I love that Frenchy stitching!!! Someday I'll see the Eiffel Towel in person :) I hope!

Tanya

Lumiruusu said...

Ihana malli ja ihana Priisi-oon siellä kerran käynyt :)

Tuo tunnin välein työn vaihtaminen kuulostaa ihan mullekin sopivalta jutulta...joku iltapäivä täytyy kyllä tuota kokeilla !! :D

Anonymous said...

Tunnin välein... Ei onnistu ei... Nykyisellään ehdin pistellä tunnin illassa eli sikäli voishan tuota vaihtaa pistelyä joka ilta. Ja tällä viikolla en ole pistellyt yhtään, vaikka tahtoisin...

Maria said...

Kiva idea! Tuotahan pitää kokeilla, jos joskus on aikaa tunteja pistellä. Tuo Eiffel-pistely on hieno.

Anonymous said...

I love Sew Parisien, Carol did a wonderful job of designing this one, just as you're doing a wonderful job of stitching it :D Can't wait to see it all finished :D Your recent exchange gifts were stunning too - what wonderful items both given and received! :)

Mari said...

Eiffeli on aina niin ihana pisteltävä, kiva malli tämä.

Siobhan said...

What a neat design--and what a neat idea, to keep a booklet like that. It must be so full of memories for you.

Virpi said...

Minä en kyllä pysyisi lankoineni järjestyksessä jos kokoajan vaihtaisin työtä... Meinaavat muutenkin mennä sekaisin. Ja sitten tuntuisi siltä, että mikään ei valmistu... Malli on kaunis ja kiinnostaa nyt minuakin kun kävimme Pariisissa. Eiffel oli kyllä kaunis.

Anne said...

Tuleks kylän samalla teemalla pisteleen lauantaina? Tuo sun parriiisi pistelys näyttää ihanalta ja sun karttakirjas on varmaan todellinen aarre ja tiiänhän mää et se on sitä just. ;) =D