20.2.11

Thank you! - Kiitokset!When I arrived home from Paris, this cute exchange was waiting for me. It is the first part of the birthday exchange of our local stitching group, to be sent for Valentine's Day. The ornament is so cute and there's even a bunny in it :D It is a perfect decoration for my Christmas veranda and I love the motif you chose to stitch. The ornament is stitched over one on linen - very, very tiny and pretty stitches!

Thank you my secret stitching friend, it's a wonderful ornament and I love it. I also got yummy chocolate, I love it too :) The card is cute as well. It will be great to wait for the rest of the exchange from you!

I actually stitched something last night! I hadn't been stitching for two weeks, because of the trip and then because of all the work that needed to be done. Now back to normal again, I really missed stitching, I get crabby if I can't stitch!

*****

Tämä vaihto oli odottamassa kun tulin reissusta, se on Oupsin synttärivaihdon eka osa ja ekat osat piti lähettää ystävänpäiväksi. Ihanan söpö pikkuriikkinen koriste, siinä on pupukin ja olen ihan varma, että se on tarkoituksella siinä :D Koriste on pistelty pellavalle yhden yli, tosi pieniä ja kauniita pistoja!

Kiitos kovasti paljon salaiselle ystävälleni tästä, se on täydellinen koriste joulukuistille! Punainen väri on aina ihana ja tykkään tuosta valitsemastasi mallista kovasti. Sain myös namisuklaata, hyvää on ja ihan uusi tuttavuus minulle. Korttikin on niin söpö! Kiva odotella tulevia vaihtoja sinulta kuka ikinä oletkaan!

Eilen sain aikaan ekat pistot pariin viikkoon. Ensin meni viikko pistelemättä reissun takia ja sitten oli niin paljon töitä ja muuta hommaa, että pistot on jääneet tekemättä. Mielenterveyden kannalta on kyllä jo tärkeää tarttua neulaan ja lankaan, tulen kiukkuiseksi jos en saa tehdä piston pistoa :)

PS. Olen vuoden alusta kirjoitellut pientä lukupäiväkirjaa ynnä muita hajatuksia, tervetuloa lukemaan jos kiinnostaa!

7 comments:

Marika said...

Ihana koriste !!
Minulle tulee samanlainen reaktio jos ei ehdi muutamaan päivään tehdä yhtään käsityötä. Tai katsomaan yhtään dekkarisarjaa. TAi jos ei pääse pariin viikkoon leffaan.

Brigitte said...

That's indeed a nice little welcome gift.

Lumiruusu said...

Ihanaa yllätyspostia,tosi sulloinen tuo pieni lumi-ukko koriste.
Punainen valkoisella on aina yhtä tyylikäs!

Totta ,jos ei pääse hetkeen tekemään r.p-töitä tulee niin ikävä lankaa,neulaa ja kangasta..
ne vaan tuntuu niin hyvältä kädessä :)
Ollaan tänään tytön kansa yhdessä pistelty,
Typykkä innostui kokeilemaan Ariosa-kangasta ja siis pistelemään kahden langan yli..
malli on romanttinen kirjain rans.lehdestä..
voi että meillä oli kivaa !! :) :)

Silityksiä suloisille kisuille !!

Anonymous said...

Ihana lumiukko ja sopii oikein hyvin näille helmikuun helteille :) Lukemisiniani löytyy prohofiilin kautta kuikuilemalla...

Mari said...

Hih, mulla myös kovat vieroitusoireet ja kiukku pukkaa päälle jos ei arkisin ehdi neulaan ja lankaan tarttumaan ollenkaan. Viisi päivää on ihan maksimi olla ilman :)

Kivoja talvipäiviä sinulle sinne pohjoiseen, vähän on kyllä liian kylmä, mutta kyllä se tästä.

Ulla said...

Ompa söpö pieni lumiukko! Tuota suklaata täytyy kokeilla, on varmasti hyvää.

Siobhan said...

What a lovely gift!