15.2.11

Long time no see... - ...ja niin pois päin
Exchange from Outi

Oh my, January is always the busiest month for me with all the turn of the year jobs to do at Violarium after the long Christmas holiday. Plus I guess I blogged enough during the crazy challenge and just needed a break. Plus I had the craft fair trip to Paris to plan with my friends. Plus it's been extremely cold! Enough excuses already for my absence? Well, I can tell you that now after the trip 'home' to France my heart and soul are filled with energy and I'm starting to catch up, chronologically as always :)

Kirsi organized an interesting exchange. We were supposed to stitch something, using something bought at Tampere craft fair in November. I was there of course with Violarium and I realized that I didn't actually buy much :) But I found some lovely cotton fabric and used a piece of it on the backside of my ornament (photo below). Well, no photo of the cotton fabric :)

Outi stitched me in the exchange this wonderful envelope! I love it, the verse is my favourite, I love the song. Outi did great job with the envelope, I love everything in it. Designs, materials, ideas and stamp of course and the verse. Thanks Outi once again from the bottom of my heart, I admire it every day, it's still here on my desk.

We arrived back from Paris on Sunday, it was +18C (65F) on Friday in the city and sun was shining. We've had sunshine here as well, but -32C (-26F) at the moment... Too cold. I wish they would close schools and everything and I could just hibernate until this coldness is over :) Besides I think I'm still a bit in a Paris coma and can't say anything clever about the trip, except that it was wonderful. This time I travelled with friends, we've been planning this trip together for a long time with some very good (stitching) friends, who meet each others often. When my mind gets clearer, I'll write more, I promise :) Until then, stay warm!

PS. Pipari the Photogenic below

*****

Jaapajaa, tammikuu on aina kiireisin kuukausi kun on Violariumissa sata hommaa vuodenvaihteen ja pitkän joululoman jälkeen. Sitä paitsi luulen, että kirjoittelin blogiin ihan tarpeeksi hassutuksen yhteydessä ja tarvitsin pienen tauon. Sitä paitsi oli Pariisin messumatkan suunnittelua ystävien kanssa. Sitä paitsi tämä kylmyys on jähmettänyt! Siinä ehkä tärkeimmät syyt hui kun pitkälle blogihiljaisuudelle. Mutta nyt kun pääsin taas käymään 'kotona' Ranskassa, niin sydän ja sielu ovat täynnä energiaa ja aloitan kiinninappaamisen, aikajärjestyksessä tietty niinkuin aina :)

Kirsi järkkäsi mielenkiintoisen messuvaihdon. Tarkoitus oli käyttää jotain Tampereen messuilta ostettua juttua ja pistellä jotain parille. Minä huomasin, että en juuri mitään materiaaleja itse ostanut, kun olin messuilla Violariumin kanssa, mutta löysin sentään kivan palan puuvillakangasta, jota käytin koristeen taustapuolella. Enkä tietenkään muistanut ottaa edes kuvaa siitä :)

Outi pisteli minulle aivan ihanan kirjekuoren samassa vaihdossa! Tuo laulunpätkä on niin, niin ihana, ihan lemppari. Koko kuori on kaunis, mallit ja materiaalit ja postimerkki ja se värssy. Kiitos ihan älyttömästi Outi vielä tätäkin kautta näin jälkijunassa, aivan ihanan kuoren teit minulle! Tässä se on pöydällä edelleen ihailtavana.

Tulimme Pariisista sunnuntaina, siellä oli perjantaina +18 astetta lämmintä ja aurinko paistoi... Tällä hetkellä mittari näyttää -32C, vähän liian kylmä. Voisivatko koulut ja kaikki vaan sulkeutua ja minä jäisin talviunille kunnes tämä kylmyys on ohi :) Sen lisäksi olen vähän Pariisikoomassa vielä, enkä osaa sanoa mitään järkevää reissusta muuta kuin että se oli ihana. Tällä kertaa menin messuille sellaisten hyvien (ristipisto)ystävien kanssa, jotka itse kukin ovat ystäviä keskenään ja tapaamme usein. Yhdessä suunnittelimme reissua pitkään. Kunhan reissupää vähän selviää, niin kirjoitan siitä, lupaan sen :) Yritetään pysytellä lämpimänä lähipäivinä ja pistellään sisällä!

PS. Linssiluteemme Pipari alimmaisenaOrnament from book - Koriste kirjasta
7 comments:

Chocolates4Breakfast (TerriBoog) said...

What a wonderful exchange! The envelope is gorgeous! The little ornament is really pretty, too and of course-kitty is darling!

Nina said...

What a pretty ornie :) Can I invite you to the http://renatoparolinstitchers.blogspot.com blog? :) If yes, please email me to get invitation :) Thanks!
Kind regards,
Nina

Anne said...

Moi =D Kiitoksia vaan itsellesi Pariisi reissusta! Ilamn sinua emme olisi lähteneet ja ilman sinua emme olisi pärjänneet. =) Ja se mun blogin kuva, niin joo se on otettu sillon sunnuntaina siellä torireissulla. Maria sen ekkana huomas, että muistaisko tarkemmin missä se oli.

Sari said...

Hieno kirjekuori.

Oli varmaan ihana messureissu! Kiva kuljeskella, kun on messuiluseuraa. 18 astetta olisi kyllä mukavaa vaihtelua tähän säähän... Meillä tosin ei ole juuri yli -20 mennyt, mutta on sitä siinäkin.

Söpöjä kuvia Piparista.

Melissa said...

Oh, she is such a cute kitty! Is she the more mischievous one?

The mail art is beautiful. I'm always in awe than they arrive safely! The ornie is very cute too!

kissankello said...

olipas upea kirjekuori Outilta.
Pariisin matka kuulostaa tosi hienolta ja lämpötila täysin utopiaa, kun vertaa näihin meikäläisten arktisiin olosuhteisiin. Tähän talveen on ehtinyt jo kyllästyä niin lumeen kuin pakkaseenkin. Toivottavasti Luoja muistaa, että kevään pitääs pian tulla maaliskuu jo häämöttää. Niin että sitä odotellessa...

enkulin käsityöt said...

Ihana kirjekuori ja tuo kisuli.