6.7.10

Ravelry exchange - Huivilankavaihto


I participated in a scarf yarn exchange in Ravelry and I received a wonderful package last Friday! I just love, love, love the yarn (Cherry Hill Tree merino)! The colours are perfect and as you can see, Pipari has approved of it too :) I also received a binder filled with lovely printed scarf patterns, it will be hard to choose which one to knit first!

The binder is covered with pretty green fabric and there are two pockets in it. In the bigger one there was yummy dark chocolate and in the smaller one cute cat stitch markers. Whoever sent me the package has made the markers herself and she has really put lots of thought and effort into this exchange. I still haven't had time to be a detective even though she left me a good clue, so I don't know who this lovely person is :) But I will start investigating today!

I was so happy to receive this exchange, it was my first one in Ravelry and it was wonderful to see all the effort put into this exchange. Thank you so much my secret friend!

I have a gorgeous stitched exchange to show as well, but mañana... :) May the sunshine be with you today!

*****

Osallistuin Ravelryssä huivilankavaihtoon ja sain näin kauniin langan! Värit ovat suorastaan täydelliset ja lanka tuntuu tosi ihanalta (Cherry Tree Hillin merinoa). Kuten näette, niin Piparikin on hyväksynyt langan :) Paketissa oli myös kaunis kansio täynnä huiviohjeita, niistä on vaikea valita minkä ensimmäisenä neuloisin.

Kansio on päällystetty kauniin vihreillä kankailla ja siinä on kaksi taskua. Isossa taskussa oli hyvää tummaa suklaata ja pikkutaskussa söpö kudottu pussukka, jonka sisälle parini oli tehnyt suloisia kissasilmukkamerkkejä. Tosi tarpeellisia, minulla kun ei ollut ennestään vielä yhtään moista. Oli itkettävän ihanaa saada tällainen paketti ekassa Ravelryvaihdossani, kaikesta näkee että siihen on uhrattu aikaa ja ajatuksia! Aloitan tänään salapoliisityön saadakseni selville kuka paketin lähetti, sain paketissa hyvän vihjeen.

Kiitos ihan hurjan paljon parilleni tästä, aivan täydellinen vaihto!!

Huomenna tai jonain toisena hyvänä päivänä kirjoittelen ihanasta ristipistovaihdosta myös :) Auringonpaiste olkoon kanssanne tänään!6 comments:

Hanna said...

Kiva, että kissasikin tykästyi kasaamaani pakettiin ;oD. t:Hanna Kuopiosta

Hazel said...

Looks like a great exchange. x

Siobhan said...

What a fabulous exchange!

Anonymous said...

Ihanaa lankaa! Ei ehkä ihan minun väristäni, mutta ihanaa :) Ja kissamerkitkin ovat tosi suloisia. Kiva oli nähdä sinut ja muut =)

Sharon said...

Hi Leena! Your exchanges are lovely! I hope life is treating you well!

MysteryKnitter said...

How sweet!