25.11.09

Birthday girl Manteli - Mantelilla on synttärit!Manteli is three years old today! Above a photo of her in February 2007, when she had just arrived and was three months old :) I took the second photo today, while she was asleep beside my work desk. I love her so much and I'm happy that she is getting along better with Pipari. She's not as outgoing as Pipari, but she often sleeps all night by my head and even enjoys caressing sometimes :) Together with the rest of the family and Pipari we have chosen her a new toy as a birthday present and I will order it when I place my next order for cat food and litter. I'm sure she doesn't mind it will be a bit late :)

I've been stitching and finishing some ornaments, but no photos yet. Below a photo of a lovely surprise that arrived today from Pirre! She drew my name in a contest in her blog and sent me some beautiful fabrics for finishing, yummy chocolate and a coffee soap. Pirre has made the soap herself with her children, it smells wonderful! Unfortunately you can't see it well in the photo, but the colour is beautiful black. The chocolate bag was decorated with a cat button, it's so cute and I will definitely use it to decorate something stitched.

This package could not have arrived on a better day, as I spent some time yesterday at the dentist's and woke up last night with a terrible ache :( Today I've felt pretty miserable because of the pain, but I think it's normal and will pass soon. Oh and I have to say that the dentist was very good, so it wasn't a bad visit, even though I don't actually like going to the dentist's. Well, who does? :)

Happy Thanksgiving to my readers in the USA! I still haven't stitched anything for Thanksgiving, as I plan to do every year... We don't celebrate it in Finland, but I like the Thanksgiving designs a lot :)

PS. My brother and his wife have made their first "real" CD and I'm a huge fan :) So you'll find the link with photo in the sidebar (at bottom), you can listen clips of the CD at their website!

*****

Mantelilla on tänään synttärit! Kissaneiti syntyi kolme vuotta sitten kahdeksan muun sisaruksen kanssa Oulun eläinkodissa :) Eka kuva on otettu helmikuussa 2007, kun Manteli oli kolmen kuukauden ikäinen. Jälkimmäisen kuvan otin tänään, kun Manteli nukkui tuossa sängyn päällä työpöydän vieressä. Manteli on ihana, rakas kissa ja on niin mukava kun Manteli ja Pipari tulevat jo paremmin juttuun keskenään. Manteli ei ole yhtä seurallinen kuin Pipari, mutta nukkuu usein minun pään vieressä yöt ja joskus jopa suvaitsee nauttia silittelystä :) Piparin ja muun perheen kanssa olemme yhdessä valinneet Mantelille uuden lelun synttärilahjaksi ja tilaan sen sitten kun seuraavan kerran tilaan kissanruokaa ja -hiekkaa. Manteli ehkä ei välitä, jos lahja tulee vähän myöhässä :)

Olen pistellyt joulukoristeita, niitä on ihana pistellä! Kuvia ei nyt ole näytettäväksi mutta alapuolella kuva ihanasta ylläristä joka tuli tänään Pirreltä. Voitin arvonnassa Pirren blogissa ja sain tänään palkinnoksi kauniita kankaita, naminamisuklaata ja hienon kahvisaippuan! Suklaan Pirre oli pakannut tosi kauniisti ja koristellut paketin kivalla kissanapilla, sille on varmasti käyttöä jossain ristipistotyössä koristeena. Kahvisaippun Pirre on tehnyt lastensa kanssa, se on tosi kauniin musta, väri ei oikein näy kuvassa. Paketti ei olisi voinut tulla parempana päivänä, vietin eilen aikaa hammaslääkärissä ja heräsin yöllä aika kovaan kipuun :( Tänään on ollut tylsä olo, mutta luulen, että tämä on normaalia ja menee ohi. Hammaslääkäri oli kyllä tosi hyvä, että ei ollut mitenkään kamala käynti, mutta kukapa nyt erityisemmin tykkäisi käydä hammaslääkärissä? :)

Mukavaa loppuviikkoa, kohta on joulu! Toivottavasti kohta on luntakin... :)

PS. Pikkuveli ja hänen vaimonsa ovat tehneet ekan "oikean" CD:n ja olen suuri fani :) Niinpä laitoin sivuun alas linkin kuvan kanssa, käykää kuuntelemassa näytteitä kappaleista nettisivulla!


12 comments:

Villasukka said...

Mantelille hurjasti onnea! Kaikki kissat ovat erilaisia luonteiltaan, pojat oikein malliesimerkki siitä.

Sari said...

Paljon onnea Mantelille :)

Ninnu said...

Onnea kovasti Mantelille!!!
..ja myös veljelle & veljenvaimolle!

Daffycat said...

Happy birthday, Manteli!

Feel better soon, Lennu.

Tiina said...

Onnea Mantelille!

Mambo said...

Feliz Cumpleaños a Manteli!!!
Onnea Mantelille!!!!
Besos

Mari said...

Onnea Mantelille!

Katri said...

Myöhästyneet onnittelut Mantelille! Ihania kuvia!

Anne said...

Kyllä Manteli on pelottavan ihana kissa. ;) =D Onnea Mantelille ja todellakin ihanaa, kun joulu tulee!!! =)

Andrea said...

Happy Birthday Manteli. Pretty fabrics.

Eva said...

ton chat est adorable, Leena
j'en ai un aussi depuis 8 mois, abandonné, qui a tapé à la porte de ma maison
joyeux anniversaire à Menteli

Cindy said...

Yikes..i hate and afraid to go to the dentist too. If not because I need to go, I wouldn't...LOL