1.10.09

Over one exchange - Yhden yli -vaihto

We organized Over one exchange within our local stitching group. My dear stitching friend Anne who lives across the road, brought me this beautie yesterday! She stitched and sewed this wonderful pillow for me. What can I say - I love it, obviously :) It's very autumnlike and Anne does great job both stitching and sewing.

The most incredible thing is that this design (designed by Marjorie Massey and published in her book Petits points et toile de lin) is originally charted totally white and Anne chose all these beautiful autumn colours herself! Anne also gave me a wonderful chart from my wishlist, yippee!

By the way, we have a VERY strict exchange mum in our exchanges (nobody dares to object if she says something) *grin* and in this exchange we were only allowed to give one stitching related item in addition to the stitched gift :D

I stitched for Ritva and it was wonderful to stitch for her in this exchange, she's a dear friend. These local exchanges are the best, as it's always great to exchange gifts among friends you know and stitch and spend time with :) I just had to stitch this design (L'Heure du Thè by Tralala), because every time I visit Ritva, we drink tea and there's lots of talking (= words = letters), so this one seemed appropriate. The photos aren't very good, but it's a box cover.

PS. "I've developed a new philosophy... I only dread one day at a time."

- Charlie Brown -

*****

Oupsilaisten kanssa järkkäsimme Yhden yli -vaihdon. Naapurissa asuva ristipistoystävä Anne toi tuon ihanan tyynyn minulle eilen. Mitäs tästä voisikaan sanoa, tykkään hurjasti tietysti, se on aivan ihana! Se on ihanan syksyinen ja Anne osaa totisesti pistellä ja käyttää ompelukonetta. Jos Anne yritätkään kommentoida tähän jotain päinvastaista, niin poistan kommenttisi :D

Mielettömin ja uskomattomin juttu minusta tässä vaihdossa on se, että malli (joka on Marjorie Masseyn ja julkaistu hänen kirjassaan Petits points et toile de lin) on alunperin suunniteltu kokonaan valkoiseksi. Anne on itse valinnut nuo upeat ja yhteensopivat värit! Sain Annelta myös ihanan mallin toivelistaltani. Kiitos, kiitos naapuriin, aivan ihana vaihto!

Meillä muuten on ihan ÄLYTTÖMÄN ankara vaihtoemo näissä Oupsin vaihdoissa, eikä kukaan uskalla vastustaa, kun hän sanoo jotain * iso virnistys *. Tässä vaihdossa saimme antaa vain yhden pistelyyn liittyvän tavaran pistellyn lahjan lisäksi :D

Minä pistelin vaihdossa Ritvalle, oli kiva pistellä hyvälle ystävälle. Oupsin vaihdot ovat ehdottomasti parhaita, koska on ihana pistellä tutuille ihmisille, jotka tuntee hyvin ja joiden kanssa pistelee ja viettää muutenkin aikaa :) Tämä malli (Tralalan L'Heure du Thè) tuntui sopivalta, koska joka kerta Ritvalla kylässä käydessään saa teetä ja puhetta (= sanoja = kirjaimia) riittää. Kuvat ovat vähän onnettomia, mutta päällystin siis rasian.

PS. "Olen kehittänyt uuden filosofian. Pelkään enää vain yhtä päivää kerrallaan."

- Jaska Jokunen -


18 comments:

RuthB said...

Wow! What lovely exchanges. Congratulations. So, what exchange is next?

Mari said...

Anne taas näemmä tehnyt tuollaisen pienen ja vaatimattoman vaihdon. ;) Tosi ihana tuo sinunkin Ritvalle tekemä rasia! :)

Ritva said...

Vau, onpa annemaisen pieni ja vaatimaton toi sun saama pistely ! Tuo rasia on livenä nii-in ihana, kiitos vielä kerran !

Nina said...

Hello Lennu,


Can I invite you to the Tralala stitchers' blog? :)
http://tralalalovers.blogspot.com/
If yes please email me (my email is on my profile).

Greetings,
Nina

Anne said...

=) Mitäs tässä nyt uskaltaa sanoa ettei sitten kommenttia pyyhitä pois... =) =) Kun en mä oikeesti osaa omella, vahinkoja sattuu aina ja tarkempaa tutkailua ei kannata suorittaa! Niin! Mutta oli ihanaa pistellä tuota mallia floballe ja lankoja oli kiva suunnitella ja oli jänskää tehrä tää sulle ja sain piettyä asian salaisuutena! =) Tuo Ritvalle tekemäsi rasia on kyllä ihana! Tralalaalla on kyllä niin ihania malleja jotta! =)Terkkuja!

Katri said...

Oi kuinka ihania vaihtoja. Tuo Tralalaan teehetki on tosi suloinen, ja Annen tekemä tyyny niin kaunis!

Niina said...

Hillittömän ihania vaihdannaisia...Pitäisiköhän tässä miehelle käydä ehdottelemaan, jotta Ouluun muutettaisiin?

sari.i. said...

Ihania vaihtoja. Ja harvinaisen hyvin tuo Anne noudattanut nyt sääntöjä. ;P

Teija said...

Oi, kuinka ihanan tyynyn sait Annelta ja antamasi vaihto on herkullisen upea.

Irmeli said...

Kauniita vaihtoja jälleen kerran täällä. Molemmissa ihanat mallit ja hienot viimeistelyt.

Tuula said...

Ihania molemmat! Mulla ei kyllä ole vaikeuksia kierrellä sääntöjä.:) Tässä lähetin taannoinkin "emolle" sähköpostiviestiä otsikolla: "Aion rikkoa jouluvaihdon sääntöä" Mistähän tämäkin sitten kertoo

Brigitte said...

Both exchange gifts look gorgeous, and stitched over one is just an additional extra to them. Enjoy yours.

Hazel said...

Lovely exchanges! xx

Barb said...

Nice exchange gifts. Both are pretty

Srinity said...

Annelta taas aivan mahtava vaihtopistely! Pitää nostella meidän muiden sitä kissan häntää kun Anne on aina niin kaino näissä. :)
Ja tuo rasia on niiiin nätti! Nuo teemallit on kauhian kivoja, onneks löytyy omasta mallipinosta ja toivottavasti saan pisteltyäkin pian.
Niin ja oli tosi mukava nähdä messuilla vaikkei kauheasti ehditty juttelemaan (mikä tietysti on hyvä juttu että Violariumin kojulla kävi vilske :)). Tampereella taas sitten moikkaillaan.
Sain haasteen blogiini ja jatkoin sitä sinulle. :) Käy kurkkaamassa blogissani.

Ninnu said...

Kauniita ristipistoja ja molemmissa silmiähiveleviä värejä.

Cindy said...

Two beautiful exchanges!

Anne is just wonderful in choosing those pretty colours for the design. It works beautifully :)

Its really great to stitch for someone you know.

MysteryKnitter said...

Kaunis tuo pistelty teekannu. Kyllä sinä sitten osaat!