16.3.09

The Prairie Schooler Exchange - The Prairie Schooler -vaihto


Happy Monday! It's snowing here :) I guess I'm a fool to admit it, but I like it, even in March when everyone else is anxiously waiting for spring already :) Besides, as it's snowing, it's better to like it, it's my philosophy :) It's always equally amazing to realize that in two months all the snow is gone and the trees begin to be green. I love seasons!

Thank you for your comments, it's always a pleasure to read them :) I participated in The Prairie Schooler Exchange (organized by Becky) and this is the wonderful scissor holder I received from Roberta! Everything goes together perfectly - design, fabrics, colours and even the lovely charm. It's perfect! Roberta has stitched it beautifully over one and her finishing is so neat too! This is my first scissor holder and I love it :) Thank you Roberta so much, I truly love it.

Below the ornament I stitched for Kaye. I chose this wintery design which was published in The Gift of Stitching magazine.

Happy, happy new week! I think I'll have more time to stitch this week in the evenings than in ages and I'm really looking forward to that :)

*****

Ihanaa maanantaita! Meillä sataa lunta :) On vähän hullua ehkä tykätä tästäkin, kun toiset odottavat kovasti jo kevättä, mutta kyllä se näyttää kauniilta maaliskuussakin. Sitä paitsi koska sataa lunta, niin on parempi tykätä siitä jos haluaa että tänään on mukava päivä :) On joka vuosi aina yhtä ihmeellistä ajatella, että jo parin kuukauden päästä tämäkin lumi on lähtenyt ja luonto alkaa vihertää. Vuodenajat ovat ihania!

Kiitokset kommenteista, niitä on aina yhtä piristävää lukea! Osallistuin The Prairie Schooler -vaihtoon, joita Becky järjestää. Sain tämän kauniin saksikotelon Robertalta. Tykkään kovasti, se on niin nätti ja siististi tehty. Minulla ei olekaan saksikoteloa ennestään, niin että senkin suhteen täydellinen vaihto. Värit, malli, kankaat ja tuo pieni koriste sopivat kaikki hyvin yhteen keskenään.

Alapuolella koriste, jonka pistelin Kayelle samassa vaihdossa. Tuo talvinen malli on julkaistu The Gift of Stitching -lehdessä.

Ihanaa, ihanaa uutta viikkoa! Minulla on tällä viikolla aikaa pistellä iltaisin enemmän kuin pitkään aikaan, jeejeejipii :)
The Prairie Schooler Winter ornament
(The Gift of Stitching magazine)
30 count linen fabric with DMC threads

8 comments:

Mari said...

Kivoja vaihtoja ja lahjoja täällä taas.

Vuodenajat on kyllä kivoja, mutta minä kyllä odotan jo että lumi sulaa nopsaan pois ja että maa kuivuisi yhtä nopsaan. Tahtoo nimittäin kovasti jo puutarhapuuhiin.

Mukavia iltapistelyhetkiä tälle viikolle :)!

Mari said...

Kauniita ovat nuo molemmat. :)

Carla said...

Beautiful Prairie Schooler pieces, both sent and received!

CindyMae said...

The scissor holder that you received it just lovely!!! I love the ornie that you made and sent. That is a lovely scene!!

Irmeli said...

Molemmat ovat tosi nättejä. Kauniit pistelyt ja taustakankaat. Iloisia pistelytuokioita sinulle :).

Ninnu said...

Ihania pistelyjä!

On tosiaan mukavaa, kun tulee lunta. Vuosi sitten oli niin vesisateinen talvi täällä etelässä, että olen ollut tyytyväinen tähän tämän talven lumen määrään. Pidän kyllä kovasti myös keväästä ja alkukesästä, mutta nautitaan vielä hetki lumesta :-).

Brigitte said...

Your PS ornament looks so lovely. What a nice backing fabric. I also love the backing fabric that Roberta used for her scissor holder. It's a great piece, too.

Anne said...

Terppa, kauniita ovat kuvissakin. ;) Blogissani on kohta sinulle jotain. ;)