18.2.09

Paris and a giveaway - Pariisi ja arvonta

Here are some Paris photos for you :) But first of all, I've prepared a Paris package to be given away, it's in the photo above. I love reading your comments and I really appreciate your visits, so I want to organize a draw :) Everyone may participate, even if you are visiting my blog for the first time. I'll be happy to mail this anywhere in the world, I mail so much post every day that it's not a problem, please don't hesitate :) Just leave a comment on this post and I'll draw the name in the end of the next week. If you wish, please share your favourite place in the world (apart from your home) - country, town, whatever, I'd love to read and I'm sure everyone else would love to read too :) But you can also participate with your name only if you don't feel like writing a lot :)

Anyway, the package contains couple of fabrics (the red squared one for stitching and the one with printed letters for finishing), heart shaped pins, Paris tin with fudge caramels, L'R de rien chart, Paris magnets, ribbon, Valdani thread, notecards from Cluny museum of the Middle Ages, Muriel Brunet notepad and handmade cat buttons :)

I've written some captions under the photos below, so please continue reading there :)

*****

Nyt muutama kuva Pariisin reissulta :) Ihan ensiksi kuitenkin yläpuolella kuva Pariisipaketista, jonka arvon kommentin jättäneiden kesken. Ihana kun käytte täällä vierailulla ja jätätte kommentteja! Kaikki voivat osallistua, vaikka olisitte täällä vierailulla eka kertaa :) Arvon voittajan ensi viikon lopussa. Jos haluatte, niin kertokaa lempipaikkanne maailmassa (oma koti ei kelpaa :) ), maa, kaupunki tai mikä tahansa paikka, olisi kiva lukea ja toisistakin varmasti olisi kiva lukea :) Ei ole pakko kuitenkaan jos ei ole kirjoitusintoa, saa osallistua pelkällä nimelläkin.

Paketti sisältää pari kangaspalaa (punaruutuisen pistelyä varten ja kirjainkankaan viimeistelyyn), sydämenmuotoisia nuppineuloja, Pariisipeltirasian jonka sisällä on toffeekarkkeja, magneetteja Pariisista, L'R de Rienin mallin, nauhaa, Valdanin lankatokan, kortteja Clunyn keskiaikamuseosta, käsintehtyjä kissanappeja ja Murien Brunet'n muistilehtiön.

Alapuolella sitten niitä kuvia, kuvien alta löytyy vähän kuvatekstejäkin.


This is one of my favourite places, Place des Vosges in Paris. In sunny days in spring and summer there are lots of people there. When I was living in France I sometimes sat there and read and just wondered and marveled that I'm really living here now :)

*****

Tässä yksi lempipaikoistani, Pariisin Place des Vosges -aukio. Aurinkoisina kevät- ja kesäpäivinä siellä on paljon ihmisiä, nurmikot täynnänsä. Kävin siellä joskus Ranskassa asuessa istuskelemassa ja lukemassa kirjaa ja ihmettelemässä ja ihastelemassa, että täällä sitä oikeasti nyt asutaan :)

I know this place might not look very attractive (at least when it's grey and foggy), but I like it nevertheless :) When we moved to France in 2001, there were huge floods in the spring everywhere, some roads were cut etc. We lived for two weeks in an apartment hotel in Paris while looking for a home and this square in the Île de la Cité was completely flooded. Only a tiny part of the backrests of the benches was visible.

*****

Tämä paikka ei näytä ehkä kovin viehättävältä (ainakaan noin harmaana päivänä), mutta tykkään siitä silti :) Kun muutimme Ranskaan vuonna 2001, niin sinä keväänä tulvat olivat ihan valtavat, maaseudulla teitä oli paljon poikki ja niin pois päin. Asuimme ensin Pariisissa pari viikkoa huoneistohotellissa, kun etsimme omaa asuntoa ja tämä Île de la Citén aukio oli kokonaan veden peitossa. Penkkien selkänojista näkyi vaan pienen pieni osa.


This gorgeous embroided chair is in Les Arts décoratifs museum.

****

Tämä ihana kirjottu tuoli on Les Arts décoratifs -museossa.In the craft fair, I participated in a course in Broderie Glazig. It was taught by Pascal Jaouen, a famous French teacher and artist. He has founded a school in Brittany and he is specialized in traditional embroidery of the region. I didn't quite manage to finish my flower, but I enjoyed stitching it as it was something completely different. I hope to finish it one day, it's stitch on silk with silk pearl thread.

Oh and if you wish to take a look, there was a short video in the news in France2 tv channel on Friday evening, about the craft fair. You must click "accéder à la vidéo demandée" if it asks you to install something, that way you don't have to install anything and you can see the video. It's about men who knit and stitch and if you look carefully you can see me (or mostly my back :) ) three-four times (short hair, violet cardigan with a wavy hem) when they interview Pascal Jaouen and talk about embroidery in the end of the video :)

****

Messuilla osallistuin kurssille, jota piti Pascal Jaouen, kuuluisa ranskalainen opettaja ja taiteilija. Hän on perustanut koulun Bretagneen ja on keskittynyt paikalliseen perinteiseen kirjontaan. En saanut kukkaa ihan valmiiksi, mutta oli kiva tehdä välillä jotain ihan erilaista. Yritän saada sen kyllä jonain päivänä tehtyä, kukka kirjottiin silkkihelmilangalla silkkikankaalle.

Ai niin ja jos haluatte nähdä videonpätkän joka näkyi Ranskan telkkarin kakkoskanavan uutisissa perjantai-iltana, niin käykää kurkkaamassa :) Jos siinä pyydetään asentamaan ensin jotain, niin klikatkaa vain "accéder à la vidéo demandée", niin näette videon ilman asennuksia. Pätkässä kerrotaan miehistä jotka kutovat ja harrastavat käsitöitä ja jos katsotte tarkkaan, niin minä (tai enimmäkseen takaselkäpuoli :) ) näyn siinä kolme-neljä kertaa (lyhyet hiukset, violetti neuletakki jossa aaltoileva helma), kun haastattelevat Pascal Jaouenia ja puhuvat kirjomisesta pätkän loppupuolella :)


Just a tiny curiosity, there was a Finnish company Piiku also as an exhibitor in the craft fair :)

*****

Pikku kuriositeetti, messuilla oli näytteilleasettajana jopa yksi suomalainen firma - Piiku :)A French actress Michéle Gleizer has also been stitching for 20 years and she creates wonderful, original artwork. Some of these were exhibited at the craft fair.

Below some random photos, of the knitted house for example. If you wish to see more, please visit the blog of Marie-Thérèse Saint-Aubin (a French designer). Her husband takes wonderful photos of craft fairs.

Pheew, if you read this far, have a happy day :) We have such a beautiful, sunny, cold winter day today with -26C (-15F), a bit too cold in my opinion, but so beautiful :)

*****

Ranskalainen näyttelijä Michéle Gleizer on tehnyt upeita, omaperäisiä kirjontatöitä 20 vuoden ajan. Osa hänen töistään oli näytteillä messuilla.

Alapuolella vielä muutamia sekalaisia kuvia messuilta, mm. pari kuvaa neulotusta talosta. Jos haluatte nähdä lisää messukuvia, niin käykää kurkkaamassa Marie-Thérèse Saint-Aubinin blogia (ranskalainen suunnittelija), hänen miehensä ottaa kivoja kuvia messuilta.

Jos jaksoitte lukea tänne asti, niin toivottelen mukavaa päivää :) Meillä on kaunis aurinkoinen pakkaspäivä, -26C, vähän turhan kylmä minun mielestäni, mutta ihanan näköinen :)
100 comments:

Tuula said...

Totta kai haluan osallistua! Lempipaikkani maailmassa kun nyt omaa kotia ja arvatenkin mökkiäkään ei saa laskea mukaan, on Madeira. Rakastuin saareen muutama vuosi takaperin kun kävimme siellä lomalla. Hyvää ruokaa, ihanat ihmiset, kiva ilmasto ja ennenkaikkea niitä käsitöitä varten joita siellä on myytävänä valmiina ja aihioina voisin varata yhden ylimääräisen matkalaukun,

Anonymous said...

Minäkin osallistun. Minulla ei ole lempipaikkaa, olen sen verran juureton :) Kaikkialla on hyvä olla, kun niin päättää.

mina hanse said...

Osallistun! Minun lempipaikkani voisi olla vaikkapa Barcelona, ja erityisesti sen puistot, hassut rakennukset ja meren ranta. Oikeastaan mikä vaan paikka, jossa voin istua katselemassa aurinkoista merta.

tkongas said...

Voi kun pääsisi Ranskaan... Se on ollut suunnitelmissa teini-iästä asti, mutta vieläkään en ole päässyt sinne asti.

Olen oikeastaan pitänyt kaikista paikoista joissa olen ulkomailla käynyt, mutta en ole vielä löytänyt sellaista "tuonne haluan mennä uudestaan ja uudestaan"-paikkaa.

Ai niin, en yleensä osallistu arvontoihin, mutta tällä kertaa voisin tehdä poikkeuksen. ;)

Ritva said...

Kolmas yritys toivottavasti onnistuu : ) Kyllä haluan osallistua arvontaan ! Paras paikka oman kodin jälkeen on varmasti Lumijoki ja tyttären koti asukkaiden takia. Mummun mussukat on niin ihania !

Maria said...

Ihania kuvia! Olen sen verran vähän matkustellut etten oikein voi nimetä lempipaikkaa, mutta arvontaan osallistun kyllä mielelläni. Pariisissa olisi kiva päästä käymään, ja Ranskassa yleensäkin.

Nora said...

Hienoja kuvia matkaltasi. Ja arvontaan on ihan pakko osallistua.

Me oltiin Pariisissa häämatkalla ja päätettiin, että joskus vielä tullaan uudestaan. Haaveissa vielä se uusintamatka, pitää kasvatella Kuopusta vielä muutama vuosi, jotta malttaa jättää hoitoon tai jotta viitsimme lähteä koko perhe reissuun. Kaksivuotias ei ole ihan ykkösmatkakumppani kaupunkilomalle ehkä kuitenkaan. :)

Marjo-Riitta said...

Tottakai osallistun arvontaan ja mielenkiinnolla jo odotinkin Sinun matkakertomustasi. Olin aina sanonut ettei Ranska kiinnosta, mutta kun siellä ensikerran kävin olin myyty. Torit ja niiden moninainen tarjonta ja koko elämän meno veivät mennessään. Etelä-Ranska on lähempänä sydäntäni, siellä olemme kierrelleet ja kaarreelleet omalla autolla ja pyörällä telttaa majapaikkaana pitäen. Miten upeaa on hyvistä raaka-aineista valmistaa ruokaa ja nauttia elämästa vaikkapa käsitöitä tehden kiireettömänä vailla aikataulua.

Brigitte said...

It has always been one of my dreams as a stitcher to attend the craft fair in Paris. It must be wonderful there. Thanks for sharing all those pictures.
Please, include me into your drawing.

Lee said...

Lovely pictures! It sounds like you had a fabulous time at the craft fair...lucky you!

I'd love a chance to win your prize. Please enter me, too!

karenv said...

I would love to be entered into the draw please. I loved looking at the pictures from your trip!

Mari said...

Ihania reissukuvia! :)

Mun lempipaikka on kyllä oma koti, enkä osaa oikein mitään muuta paikkaa nimetäkään, missä viihtyisin lähellekään yhtä hyvin. Toisaalta sitten taas tällä hetkellä ainakin tuntuu, että mikä tahansa paikka on hyvä, jossa vain saa olla edes hetken aikaa rauhassa omine ajatuksineen ja käsitöineen, ilman että arjen velvollisuudet kutsuvat. Vaikkapa sitten paikallisbussi, neule- tai ristipistotapaaminen, tai pyörälenkillä (jossa ei kylläkään voi tehdä käsitöitä, mutta ajatella saa rauhassa).

Minä en ole moneen vuoteen käynyt Haaparantaa kauempana, mutta ehkä mukavin matkakohde, jossa olen vieraillut, oli Kööpenhaminan Tivoli. Tulihan siellä kyllä aika paha olo niissä laitteissa, mutta oli siellä niin kaunista! :) (kävin siellä luokkaretkellä v. -95, eli ihan jokunen aika sitten... ;) )

Minna said...

Ihania kuvia! Lempipaikka... en oikein tiedä. Ehkä totean vaan tähän että siellä on hyvä olla, missä sydän on :)

Ulla said...

Oi kun kivoja kuvia reissusta! Olisi tosi kiva päästä joskus Ranskassa käymään ja opiskella kieltä.

Omakoti on paras paikka, mutta äidin ja isän kesämökki saaressa, pienellä järvellä on ollut lempipaikkoja jo lapsuudesta saakka. Siellä on aina ihana mennä käymään.

Mielelläni osallistuisin tuon kivan lahjan arvontaan.

makepeace75 said...

Mukana! :o) Häämatkasta Gardaan taisi jäädä ikuinen Italia-kuume.. Me kumpikin haikailemme takaisin; Italia tuntui ihanalta ja kotoiselta, vaikkemme edes puhu kieltä oikeasti. Aika hyvin sitä kuitenkin ymmärsi ja jotain mukamas solkotimmekin. ;D Ehkä sitten eläkkeellä?

Kivoja matkakuvia. :o)

Mari said...

Ihania matkakuvia ja mahdottoman ihana arvonta :).

Lempikaupunkini on varmaankin Rooma, se on niin tuttu ja toinen ykköspaikka minne haluaisin vaikka ihan heti on Sardinian saari, sieltä on ihania muistoja.

Jaana said...

Mie mie mie mie mie...! Auttaa varmaan voittomahdollisuuksiin kun kirjotan monta kertaa mie ;D

Ihana paketti luvassa...Oi oi oi!!

Upeita kuvia, saavat jalat vipattamaan matkalle... Mutta kun olen kotihiiri luonteeltani, ja luonnosta nauttiva, niin paras paikka on kyllä nuotiolla istuskelu,"ei missään" ja vieressä teltta valmiiksi pystytettynä johon voi sitten kömpiä rakkaan kanssa ;)

Virpi said...

Oi, ihania kuvia - kiitos. Olisipa ihana joskus päästä tuollaisille messuille - menisin varmaan sekaisin =). Lempipaikkani on ehdottomasti Jäämeren ranta Finnmarkissa. Kyllä Etelä-Norjassakin on kauniita rantoja ja vuonoja, mutta kasvillisuus alkaa olla niin runsasta, että se jotenkin ahdistaa. Suomessakin tykkään eniten alku kesästä ja syksystä - keskikesällä joka paikka tursuaa vähän liikaa =). Suomessa lempipaikkani on Koli.

vattumato said...

Arvonnassa mukana kiitos!

Olen tosi vähän matkustellut, mutta yksi paikka johon jäi osa sydämestäni on Liverpool. Olin siellä vaihto-opiskelussa 3kk reilu 10 vuotta sitten (hui kamala kun siitäkin on jo kauan!). Siellä haluaisin ehdottomasti käydä uudestaan!

Lady Blackbird said...

Ulkosuomalaisena parhaalta paikalta juuri tällä hetkellä tuntuisi "Suomi-koti" ja muutenkin kaikki kaunis siellä.. Sinne täältä kaukomailta aika monesti kaipailee. Tiedän olevani sen verran "levoton sielu", että Suomessa ollessa kaipaan varmasti sitten tänne Aasiaan (tai jonnekin muualle).. Lapset ovat vauvasta lähtien olleet mukana liikkeessä, joten heille taitaa käydä samalla tapaa kuin äidilleen :)

(Ps. yritin jo aiemmin lisätä kommentin, mutta se ei ole tullut näkyviin.. Poista Leena tarvittaessa ylimääräinen, mikäli se vielä jostain ilmaantuu :)

Diana said...

I would love to win your giveaway. I have never been to Paris, but hope to go some day. I enjoy looking at all your nice stitching.

Villasukka said...

voi, ei saa näyttää noin ihania kuvia.... Joo, lempipaikkani kodin lisäksi on tietysti Pariisi. Tuo Place des Vosges on ihana, mutta rakastan aivan erityisesti Musée d'Orsay'ta ja Musée Marmottan'ia (impressionisti-fani!). Suosikkeihini kuuluu kyllä myös Dublin. Varsinkin jos tuulen saisi pienemmälle...

Miia said...

Heippa!mm...paras paikka on vielä löytymättä, olen matkustellut niin vähän. Keski-Euroopassa haluaisin käydä.

staci said...

Wonderful pictures and wonderful giveaway! I would be thrilled at a chance to win your Paris goodies!!!

Anne said...

Terppa! Näyttää houkuttelevalta tuo Pariisi, onneksi en ole siellä käynyt, niin ei tee mieli sinne uudestaan. =P Lontoossa olen käynyt ja sinne tahtoisin uudelleen ja uudelleen. Kiertelemään kaupungin ihmistungokseen ja niihin ihaniin museoihin ja galleriohin ja ja ja... Jäi leijonat suukoottelematta Trafalgar squerilla niin en varmaan pääse ikänä katsomaan uudestaan Van Gohin ja Monetin tauluja National Galleryyn. Sieltä en meinannut lähteä kulumallakaan. =) Mutta paikka jossa en ole koskaan käynyt ja jonne haluaisin on Italia. Pitäsi päästä näkemään Raffaellon Pulskien enkeleiden emotaulu. ;)

Meghann said...

Your pictures are beautiful! I would love to enter your drawing and receive such a lovely package. My favorite place other than home (which is a little town in Indiana, US) is New York City. All the big buildings and tons of people!

pirren said...

Tuo Pariisin reissu tuntuu olleen aivan mahtava :-) Kommentointi on jäänyt vähemmälle, mutta vieraillut olen tiuhaan. Lempipaikkani oman kodin ulkopuolella on omat metsät, joissa tulee aikaa vietettyä runsaasti. Siellä metsä lepää, vaikka hommia joutuukin tekemään. Jos mennään hieman kauemmaksi, niin Turku kesäaikaan on ihana.

Jaana S oupsi said...

Olen käynyt Kreikassa, Englannissa ja Ranskassa, joka paikkaan voisi mennä uudelleen; ovat niin erilaisia kaikki. Juureni ovat varmaan aika lailla Nivalassa, missä ovat molemmat mummulani; rakas paikkakunta. Australia kiehtoo eräänä matkahaaveena.

Laura said...

Thank you for sharing your pictures and experiences in Paris! I have yet to visit there but some day, I hope to :) Please enter me into your contest.

Thank you!
Laura

dollfinii @ gmail.com

Anonymous said...

Looks like you had a lovely trip! I enjoy reading your blog. Please enter me into your drawing.
Thanks!
Denise
flyerfan@embarqmail.com

sari.i. said...

Minä kans mukana (varsinkin kun paketissa näkyy olevan L'R de rienin malli)! Kaupunkilomilla on tullut koluttua useampi suurkaupunki läpi, mutta kyllä Lontoo ja Venetsia ovat jääneet päällimmäiseksi mieleen. Lontooseen kun pääsis uudelleen - ja pian!

Susy said...

Your blog is always of inspiration and this giveaway is wonderful. Please enter me into your contest.

Thank you!

Anonymous said...

I would love to be a part of this giveaway. It is wonderful. I visited France when I was stationed in Germany.

It is hard to select a favorite part of the world as each one has its unique charm. Germany stands out for its castles, however.

elugo@juno.com

Pike said...

Upeita kuvia! Ilman muuta haluan arvontaan mukaan!!

Mulla on kaksi "kotikaupunkia" maailmalla, Lontoo ja Pietari. Molemmat ovat jättäneet kaipuun sydämeen... ah!

Joan said...

A very generous giveaway - and I would love to win. I live in Ohio, USA, but my favorite part of the world is Nova Scotia, Canada. So beautiful and natural.

Tiina said...

Koska omaa kotia ei huomioida, niin täytyy tunnustaa, että monta paikkaa on vielä kiertämättä... Pariisi on yksi paikka, jossa haluaisin käydä. Myös muita euroopan maita haluaisin kiertää. Kaukokohteetkin kiinnostaisivat, mutta ne sitten joskus aikanaan.

Jos joskus pääsisi eurooppaa kiertämään ihan ajan kanssa.

Katri said...

Lempipaikkani, oman kodin lisäksi, on ehdottomasti kesämökki! Voin sen varmaankin nimetä, koska se ei ole oma vaan vanhempien, vaikka siellä käyn ja oleilen kuin omassa :-) Muista maista voisin sitten nimetä Egyptin, kerran olen siellä käynyt ja varmasti menen vielä uudelleen, on se niin kiehtova faaraoiden maa!

Pirjo V said...

Jospa tällä kertaa minullakin olisi arpaonnea. Ihana matka sinulla tuntuu olleen. Pääsisinpä taas minäkin käymään Ranskassa. Tuon kirjontataiteilijanhan tiedän entuudestaan Bretagnen matkaltani, kuten tiedät :) Haaveissani matkaan taas myös Australiaan ja Uuteen Seelantiin.

Maria said...

Tahtoo mukaan ihanaan arvontaan!! Saksa on aika kiva maa mun mielestä ja oikeastaan mihin tahansa Euroopan maahan lähtisin viivana jos olis aikaa ja rahaa :-)

Jennifer/OH said...

Thank you for sharing the wonderful photos of Paris and of the craft fair. It all sounds so interesting and exciting. Please enter my name in your drawing. I would love to win these wonderful items. My favorite place is Ochrakoake Island, North Carolina. I also dream of visiting St. Petersburg Russia someday.

Rowyn said...

I would love to be in your drawing please.

One of my most favourite places is Canterbury in England. Apart from having a family connection to the city and surrounds, I just love all the history and the beauty of the place (especially when the daffodils/bluebells/poppies are in bloom). It also has a great little LNS called Jems where you can pick up souvenir cross stitch kits :-)

Tessa said...

Lucky you going to the fair and how sweet of you to bring a bit of it back to share :)
Please enter me in for the draw Leena :)

My favourite place in the world is Emu Bay which is a beach on Kangaroo Island. You can drive onto the 4km beach and even in the middle of summer, you can find your own little piece of beach to have all to yourself. We often pop our portable BBQ in the boot of our 4WD and cook up some sausages to eat wrapped in a piece of bread and tomato sauce. The sands are white and the water is clean and clear - we often see a pod of dolphins dancing in the waves - perfection!

Simone said...

How nice to see your pics of Paris! It's been a while since I've been there... Thanks for bringing us those wonderful presents! I would love to make a chance to win them. So please, enter me into your drawing. I'm not sure what my favourite place is... I love the smell and the ambiance of the Provence in France. But also had a great time last year in Barcelona. Or the mountains of Austria, or the Veluwe (the National Park, close to our home).... I think it depends a lot of my mood!

Cindy said...

I would so love to go to Paris to the craft fair! What an amazing experience you must have had. Thank you for sharing the amazing pics with us and telling us all about your trip. I have just come across your blog from the Blogging Stitchers group and wanted to say hi!

I am new to your blog, but if you are sure you don't mind, I will still enter the drawing!

Thanks a ton!

Daffycat said...

Oooo, beautiful giveaway package! Enter me, please!

My favorite place is London. I've been fortunate enough to have visited three times and I'd go again tomorrow if given the chance!

mainely stitching said...

Oh gosh, I'd love to be included in your giveaway!

These are some awesome photos! Thanks for sharing!

Anna van Schurman said...

I love the ocean--doesn't matter where in the world I am, if there's a beach I'm pretty happy!

Denise said...

I loved all the photos, especially
of the needlework fair. It must be lovely to go to that!
My favorite place: almost any
national park out west.
Please include me for the drawing of all your lovely things (isn't that rabbit charming?!).
many blessings,
Denise
denisebrown111@yahoo.com

caerbannog said...

I would like to be entered into the drawing too, please! I really enjoy reading your blog and the pictures of Paris are lovely. Paris is also my favorite place. I've only gotten to visit once, as a teenager, but I would love to visit again someday.

Becky K in OK said...

One of my favorite places in the world is Wyoming and the Teton Mountains. So beautiful.

I'd love to be included in your drawing.

Carolyn said...

What a wonderful draw you have put together! The red square stitching fabric is something I've been hunting for forever. It is not to be found anywhere in the states. Please enter me! I would love to know where I may be able to find some of that fabric.

My favorite place, other than my home, is visiting with my son, daughter in love and grandchildren in Dallas, Texas. My dream is to one day visit France. I would love to visit the markets and be able to buy all the gorgeous fabrics and fibers that are available there.

Thank you again for a wonderful contest!

Carolyn

singlerose4u@hotmail.com

I love looking at your blog!

Julianne said...

Leena,

Thank you so much for the chance to win such a lovely package from you. I would love to enter.

My favorite place is anywhere near the ocean. I love walking on the beach.

Melissa said...

Hi Leena,

Your trip to Paris looks to be a double treat - the city and the crafts show! I would love a chance to win the goodies. Thanks!

Anonymous said...

Hei!

Kivoja reissukuvia :)
Lempipaikka? No, koti tietenkin, mutta sitähän ei lasketa, joten valitsen Latvian ja sieltä pääkaupunki Riika, jossa kävimme häämatkalla :) Mukavia muistoja sieltä!

t: Taijuska

Pirjo I said...

Tottakai haluan osallistua arvontaan. Jos omaa kotia ei saa sanoa lempipaikaksi, niin sitten se on pienen ihanaisen Peppilotan luona Nokialla.

Leena said...

Paras paikka koti <3 mutta ihana paikka on Mummon mökki Jokiahossa :)

jaanaO said...

Kaikista niistä paikoista missä olen tähän mennessä käynnyt niin ihanin on ollut Rooma ja siellä varsinkin Pantheon. Käsittämätön antiikin ajan insinöörien tuotos.

Anonymous said...

Thank you for all the lovely photos of your time in Paris. Wish I could have been there.

Also, thank you for your generosity. Please include me in the draw.

Cindy

Stephanie said...

Looks like you had a marvellous trip to Paris and the Aiguille end Fete! I love Paris, but my all-time favourite place has to be Duncan, where I grew up in British Columbia, Canada. It has everything I love - warm summers, mild winters, lots and lots of bush/forests/wildnerness, lovely lakes and rivers to swim in, and it's near enough to bigger places for good shopping. Duncan (and all of Vancouver Island in fact) is also a great place for craft shopping and boutique shopping - there are so many 'cottage industry' and one-off shops, not too many chains and national conglomerates, it's really refreshing. I can't wait to move back - in about 2011 so I do have a little bit of a wait!

Anyway, definitely would like to enter your draw, and I'm looking forward to our Christmas stitching this weekend - I haven't yet decided what to stitch, but I think I might do my annual Prairie Schooler ornament for my sister - she's had '1 Partridge' and '2 Turtle Doves', so this year it's '3 French Hens'!

Irmeli said...

Mukavia matkakuvia paljon, oli varmasti ihana reissu. Ihanan paketin olet myös laittanut arpajaispalkinnoksi, pakko kokeilla onneaan :)!

Itävalta ja siellä varsinkin Seefeldin ympäristö on jäänyt rakkaisiin muistoihin. Niihin maisemiin olisi joskus kiva palata. Toinen paikka minne ehdottomasti haluan uudelleen on Ranska ja siellä Pariisin lisäksi Loiren laakson ihanat pikkukaupungit ja niiden upeat linnat.

Srinity said...

Kivoja kuvia ja kuulumisia Pariisista. Ollaan miehen kanssa menossa sinne toukokuussa, joten laitahan vinkkejä missä kannattaa käydä. :)

Lempipaikkani on Wien. Asuin siellä 7kk ja rakastuin kaupunkiin ja maahan yli kaiken.

Aija said...

Mukana arvonnassa minäkin!

Yksi lempparilomakohteistani on ollut ehdottomasti Karibia, ihanan lämmintä vettä, aurinko paistaa ja aina tuulee vähän, ettei ole liian kuuma. Italiasta virittelen vielä sitä lempipaikkaa... vai lasketaanko se kodiksi, hm?

Olenka's Stitches said...

Hi Leena,
This is my first visit to your wonderful blog, love your pictures and especially your works.
My dream trips are to Rome and Paris. I 'd like to visit St.Petersburg, Russia, another time to spent more time in the museums and see white nights there.
Will you include me in your draw, please? Thank you for the chance to win.
Have a nice weekend,
Olga

TILKKUMUORI said...

Miehän se kyllä tuon paketin sitten saan!!!=) Paikka jonne haluaisin palata- Kuusamoon, Rukanhelmi -mökin vieressä iso "vuori" sama joukko kuin silloin ja Suvi mukaan teltta ja kaikki. Sinne =)ovelizin

Anonymous said...

Kivoja kuvia ja varmasti pariisi on ihana kaupunki! Sinne haluan joskus matkustaa. Olen käynyt Ranskassa ainoastaan Strasbourgissa. Mikähän olisi mun lempipaikka....hmmm... monessa paikassa olen käynyt.
Israeliin haluan mennä uudestaan.

Johanna
http://kukka71nen.vuodatus.net/

Margaret said...

I have never been to Paris but because of your blog I feel I have seen the sights!
I would love to be entered in your draw.
You are so generous to do this

Jeanie said...

Thank you for a wonderful introduction to Paris through your photos. I would love to vist Paris one day ! Thank you also for a chance to enter in your draw. You are so generous :)

Márti said...

Thank you for sharing your pictures and experiences in Paris! I have yet to visit there but some day, I hope to :) Please enter me into your contest.

Thank you!

Heidi said...

Kivoja kuvia ja katsoin haastattelunkin....ei tajunnut mitään:) olen joskus lukenut lukiossa kolme vuotta ranskaa ja pääsin lukematta sen läpi mut niin vaan kaikki unohtuu kun ei käytä:( Kaunis kieli ja maakin on varmasti sellainen. Maalla olisi hyvä olla eläinten keskellä. Osallistun mielellään arvontaan jos vielä ehtii:)

Ineke Platvoet said...

I just discovered your blog through Artelier Bep in Holland and I think it is wonderful.
My favorite country is England, espacially the Yorkshire Dales - I love it there - it gives me the "Bronte feeling", if you know what I mean. Lots of Wuthering Heights!
Hug from Holland
Ineke

Ilmatar said...

Jos nyt joku paikka täytyy sanoa, niin mummolan jo pois lahonnut laituri, josta lapsena aina pääsi pomppimaan järveen tai kipittämään metsämansikoita mussuttamaan. Kaunista Karjalaa, jonne päästyään tuntuu, kuin olisi sielun kotiin tullut, vaikkei siellä ole ikinä asunutkaan.

Delphine said...

I am a first time visitor to your blog and loved it. I live in Australia, far, far away from Paris. I feel cheeky asking to be entered into your competition but I do love europe. I have never travelled but I would say my favourite place in the world is here, where I live. I live on the coast of South Australia, with white sands and blue water. We recentely have had extremely hot weather (46.7 C). A bit different to your weather. I do not have a blog and this is the first time I've ever posted a comment on one so don't know if I've done everything right. Stay warm, while I try to cool down. And thank you for your generous competiton.

RuthB said...

Wow! Oh I envy your trip!!!! Envy cloudy everything looks so beautiful. Thanks for sharing.

As for your question, just seeing your lovely Paris goodies makes me want to go back to France. I was there years and years ago and I'd love to go back. But I only want to go again if I get the chance to refresh my French. I don't want to be one of those floundering American dorks looking for translations everywhere. :) Best thing ever about Paris (in my humble opinion)-- hot chocolat and croissants for breakfast. No one makes hot coco like the French!

Anonymous said...

Your Paris looks wonderful.

My favorite place is the beach of North Florida and South Alabama and Mississippe off the Gulf of Mexico. The sand is white and clean. The water is a beautiful blue and so warm!! A wonderful place for rejuvenation.

Please enter me in your drawing.

Mary in Tennessee

neonfrostjaxin@hotmail.com

Marita H said...

Ihania kuvia! Minun lempipaikkani on ehkä ja kenties vaikkapa Firenze, jonne minut on luvattu viedä häämatkalle. Häistä tulee kesällä kolme vuotta, mutta usko on vahva edelleen :).

Marita H

Bec said...

Oooh pretty stuff. Please enter me. I've loved Paris every time I have been, though Berlin and Melbourne (which I do consider home, though I do not live there atm) tie with it for my favourite places.

- Bec

Neili said...

Mukavia matkakuvia.
En oikein osaa sanoa, mikä on lempipaikkani. Yritän aina olla onnellinen siellä, missä juuri silloin olen. Jos joku paikka pitää nimetä, niin tällä hetkellä suunnittelen, että joskus käyn Visbyssä tai Vilnassa. Sitten näkee tuleeko niistä lempipaikkojani...

Marja-Liisa (Oupsista) said...

Laittaapa sitten minutkin mukaan arpajaisiin! Mukava nähdä näin paljon kuvia Ranskasta. Jaa-a. Lempparipaikka? Vaikea valinta, mutta ystävän luona Coloradossa oli aika kiva käydä, vaikka korkea ilmanala vähän saikin heikottamaan. Ihanat maisemat ja mukavia ihmisiä!

Janet C said...

Hi Leena
How I envy you for being able to visit Paris and the craft fair there. I hope I too can visit that city one day. ;)
Please include me in the draw.

Wendy said...

Thank you for sharing your pictures and story how interesting and exciting a trip. Please include me in your draw thank you.

Ninnu said...

Kiitos ihanista Pariisin kuvista! Vaikutti hienolta ja kiinnostavalta tuo perinnekirjonnan kurssi.

No jos tosiaan ei omaa kotia ja varsinkin meidän 'maaseutukotia' (jonne toivottavasti joskus voin muuttaa pysyvästi) lasketa, niin paras paikka on kyllä tuo Pariisi.
Pidin tosi kovasti aikoinaan myös Firenzestä, Lissabonista ja Kiotosta, mutta kyllä se paras kuitenkin Pariisi on -- tutumpi ja ihana.

Hazel said...

Wow I wish I could have gone to the exhibition - it looks fab!! Hmmmm.... my favourite place in the world would have to be my friends' farmhouse in mid south Wales. Surrounded by loads of hills and countryside and is just so refreshing being with them. I'd love to be entered into your draw Leena. I love your blog. xx

Piki said...

Ihana Pariisi. Lempipaikkani ulkomailla on eteläinen Saksa. Siellä on niin kaunista. Ja kotona tykkään olla jääkaapilla (ja se näkyy) sekä saunassa.;)(kun palelee).
;)

Emma said...

Heips!
En katsonut onko aika umpeutunut, mutta ei haittaa. Ihania kuvia Pariisista. Ehkäpä sinnekin joskus pääsen käymään.
Olen käynyt suht monessa paikassa ja jokainen on mielyttänyt omalla tavallaan. Lomakohteena ihastuin Thaimaaseen; ilmastoon, luontoon ja ihmisiin. Vaikuttavimpana paikkana, jossa olen käynyt, pidän ehdottomasti muinaista Korinttia ja siinä sivussa Ateenaa. Historia on näissä paikoissa käsinkosketeltavaa.

Nicole said...

Hi Lennu,
As alwaysit is apleasure to "walk" through your blog, and see the most beautiful pictures and finishes.
Often wonder where you "buy " extra time :-))

My favorite spot is not verry spectacullar. It is at home (in summer in the garden) or walking in the fields near my house.

At home my favorie spot is my stitching room, with a stash from here to Tokio.
Here is Belgium.
I would be happy it you added my name to the contest( that cute rabbit !!!!)
hope you have a nice stitchingweek
Nicole

vattumato said...

KIITOS LENNU!
OLEN ONNESTA YMMYRKÄISENÄ!

paru's_circle said...

i msut agree, Paris is my favortie place in all the wrold, havent been to paris itslef for a while.. but i will get back i wll , i will..
anther place that i must say i love as well, is Sydney, Australia.. a logn way from europe to 'down under'..but worth it!
tahnks for givingus all the chance to participate!

Alexandrina said...

Leenu, thank you for your nice reporting! Your trip was so interesting. I love your blog.

NANAKO said...

Voih, ku osais nimetä jonku ihanan paikan, öö, niitä on nii paljo <3
Ite tykkään matkustella hirveesti (enemmän kotimaassa, ku ulkomailla). Suomessa tykkään Helsingistä ja oulusta ja sit kans Vaasasta. Ulkomailla N.Y. js Pariisi, Lontoo ja Tokio<3

Tykkään siis aika paljo isoista paikoista : D

Einschies stitching blog said...

Ohh I would love to be there too...and your giveaway is great;-))

Gaby/germany

Carol R said...

Paris in a wonderful city! But I'm not a city person - give me a tropical beach anyday!

Please enter me into your draw.

Ellen said...

Paris, I would love to visit this city one day. Please enter my name in your giveaway.

Hugs

Anonymous said...

hello Lennu,
I would love to win this Paris package. My hope is to one day go to Paris. My father's family is originally from Finland. (maiden name-Fagerstrom).
Karin :)
in NY

trillium said...

My favorite place is Sebago Lake, Maine.
Please enter me in the drawing.

SimplyStitchingintheGarden said...

Hi Leena, you do a lovely Blog and your pictures a so clear. Would love to attend the Craft Fair in France - maybe someday!!

Would love to be entered in you drawing.

Have a great day.

Roberta

Anonymous said...

OMG, I'm soooo jealous of you - you've made me add another item to my dream list, that stitching show looks awesome! :) And funnily enough, you've hit my favourite place on the head - Paris is my favourite city in the entire world, so I would adore going into the draw if that's OK :D

tuijam said...

Oi joi, tuollaisilla messuilla olisin seonnut.. Tykkäsin käydä Fuerteventuralla, pehmeää lämmintä hiekkaa ja lämmin meri. Tonnikalapihvejä ja valkoviiniä. Nam.

DebbieSFL said...

I would love to be included in your drawing .... and I would love to visit Spain....

niina said...

Lempipaikkoja on niin monta Pariisikin on kyllä yksi. Olen siellä kahdesti käynyt.Viimeksi vuosi sitten keväällä. Kaikki oli jo puhjennut kukkaan. Suomessa oli tietysti kamala lumimyrsky, kun siskon kanssa palasimme. Henkinen paratiisini on kyllä äitini mökillä Kuusamossa, Ronkonlammella. Siellä minä istun laiturinnokassa ja kuuntelen hiljaisuutta. Todellista hermolepoa. Välillä poimin hilloja ja kattelen joutsenia lammella.
http://pumpuliina.vuodatus.net

jaana said...

HEI, MISSÄ OOT LENNUUUU...??