31.12.08

Friends next door :) - Ystäviä naapurissa :)

I'm so grateful to have (stitching) friends in the neighbourhood! With Anne (who lives across the road) we meet often and go for a walk together :) Anne stitched this cute bag for our family as a Christmas present, it was filled with chocolate. Anne told me that the cat in the design reminded her of Manteli. Anne always has great finishing ideas and I think this bag turned out so pretty and Christmassy! I think it's stitched on 40 count linen and there are LOTS of stitches in this one!

It was Anne's and her husband's beautiful wedding we attended on Saturday and you can see part of our gift for them below. Anne loves chocolate colour and I knew it would be THE colour for their wedding, so I stitched this heart from the JCS January/February issue. It was a Valentine heart design by Redefined Inc., but I made some changes with the colours. I think I've fallen in love with the combination of chocolate linen and DMC 712, they look so pretty together!

In the last photo you'll see Manteli in her Christmas present :) She's just peeking over the edge, she absolutely loves her new furniture. The pole below is scratchable and there's also another small plateau. You should see her climbing like a monkey all the way from the floor up to the sleeping plateau! It is easy for her also to jump from the floor to the small plateau and then on the fireplace/bakeoven (which is situated on the right) and then to the upper plateau, but she often prefers climbing :)

I will post my goals review during the end of the week and I'll also take time to visit your blogs. I hope everyone has a wonderful last day of the year and all the best for the new year to come! Thank you for all my stitching friends for this wonderful year :)

*****

On ihanaa kun naapurissa asuu (ristipisto)ystäviä! Anne asuu tien toisella puolella ja käymme silloin tällöin ulkoiluttamassa heidän koiriaan yhdessä ja muutenkin tapaamme usein. Anne pisteli tämän söpön lumiukkopussukan meidän perheelle, sisällä oli paljon suklaata :) Kissasta tuli kuulemma meidän Manteli mieleen, tosi suloinen malli ja suloinen kissa siinä! Kiitos hurjasti Anne! Annella on aina ihania viimeistelyideoita, tuo pussukka on aivan ihana ja jouluinen. Luulisin että malli on pistelty 40 count pellavalle, siinä on ollut tosi paljon pisteltävää.

Lauantaina olimme siis Annen ja miehensä ihanissa häissä, alapuolella näkyy osa lahjastamme heille. Suklaanruskea on yksi Annen lemppariväreistä ja tiesin että se on myös häiden väri, niinpä pistelin tämän sydämen uusimmasta Just Cross Stitchin numerosta (Redefined Inc.). Vaihdoin pikkuisen värejä, luulen että olen melkein rakastunut ruskean pellavan ja DMC:n värin 712 yhdistelmään, näyttävät niin ihanilta yhdessä!

Viimeisessä kuvassa näette Mantelin uudessa joululahjassaan kurkkimassa reunan yli :) Neiti on ihan ihastunut raavittavaan runkoon ja koko systeemiin. Laitoimme raapimishökötyksen takan/leivinuunin viereen niin, että Mantelin on helppo hypätä lattialta alatasolle ja siitä sitten uunille ja uunilta tuonne ylös. Useimmiten Mantelista kuitenkin on hauskinta kiivetä kuin apina alhaalta ylös asti runkoa pitkin, näyttää aika kivalta touhulta :)

Kirjoittelen pistelytavoitteita tässä loppuviikosta ja teen blogikierrosta myöskin. Oikein mukavaa vuoden viimeistä päivää jokaiselle ja kaikkea ihanaa uuteen vuoteen! Kiitokset kaikille blogin lukijoille tästä ihastuttavasta vuodesta :)


20 comments:

Leena said...

Onnellista Vuotta 2009!
Oi oi kuinka ihana sydän ja pussukka on myös suloinen Mantelista puhumattakaan :)

Dovilė said...

Beautiful!
Happy New Year!

Marika said...

Aivan ihana pussukka ja vallan hurmaava tuo sydän !! Minä tykkään myös tuosta väriyhdistelmästä varsinkin kun se on yhdistetty ornamenttisydämeen.

makepeace75 said...

Todella kaunis tuo koukeroinen sydän. :o) Minäkin olen alkanut tykätä ruskeasta. Mantelin uusi kiipelypuu näyttää vallan mahtavalta, on siinä valloitettavaa!

Iloista uutta vuotta ja pistelyn iloa vuodelle 2009!

Melissa said...

Happy New Year Leena!

How wonderful to have a stitching friend across the road. I love the stitched heart - very royal looking! And Princess Manteli is looking so cute, as always. She's a very photogenic cat!

Mari said...

Kaunis kyllä tuo sydämen väriyhdistelmä! Mukavaa uutta vuotta ja erityisesti vaihdotonta tammikuuta! :)

Jaana said...

Kauniita töitä!! Tuo sydän on aivan upea!!!!!

Emma said...

Taas kaikkia ihania juttuja. :D

Hyvää uutta vuotta teille!

Tuulia said...

Hyvää uutta vuotta!

Anne said...

Moi! Minäkin tykkään ruskeasta ja valkeasta ja sydämmistä ja meidän teiltä saamasta häälahjasta. ;) Suklaa oli aivan sairaan hyvää! Mistä noita saa!!! =D Terkkuloita vasta n... avioituneiltapahan! =)

mina hanse said...

Hyvää uutta vuotta!

marja-liisa said...

Kaikki jutut on taas tässä bloggauksessa aivan ihania - kuten aina. Kylläpäs se Anne-Rouva on taas tehnyt iiiiihanan jutun. Ja tuo tekemäsi sydänkin on aivan hurmaava. Mantelille terkkuja. Kiitos itsellesi kuluneesta vuodesta. Olkoon tuleva vuosi vieläkin parempi!

Glenna said...

Beautiful stitching--I love the heart. And the cat furniture is very cool! Happy New Year!

Marie-P said...

What a cute bag and lucky you it's filled with chocolate!
Your heart for Anne is beautiful.
Manteli is adorable. :D

Happy New Year my friend!

moomoo said...

Happy New Year!! Wow... love your choc valentine heart. It's beautiful. Many success in Violarium. :-p

Ninnu said...

Kaunis sydän! ja Manteli.
Oikein hyvää vuotta 2009!!

Sari said...

Onnellista uutta vuotta!

Tuo Annelle ja miehelleen pistelemäsi sydän on kyllä ihan tajuttoman ihana! Ja kyllä on Manteli saanut kivan joululahjan. Rapsutuksia hänelle.

Hazel said...

Lovely gift. Love the new look too. xx

Irmeli said...

Pirteä pussukka ja viehkeä sydän. Aikaisemmmat jouluiset jutut ovat myös kaikki niin kauniita. Oikein hyvää Uutta Vuotta ja paljon mukavia pistelyhetkiä :).

Le Lapichat Brodeur et ses amies said...

Manteli doit bien s'amuser ! tous les chats aiment escalader et nous surveiller d'en haut :-)
Julie