22.11.08

SBEBB Harvest Time Exchange + Friday's blog - Syksyvaihto ja perjantaiblogi


This is the gorgeous pinkeep Hazel stitched for me in Harvest Time Exchange at SBEBB. Isn't it beautiful, I love the design and Hazel's finishing and the ribbon edge and everything! Hazel stitched this over one, it's such a beauty! The design is Autumn Song by Blackbird Designs and it's perfect :) There are lots of tiny, pretty stitches in this one :) Thank you Hazel so much for this wonderful exchange, I was so happy to find it waiting for me when I got home on Monday.

Below my exchange for Edgar, I stitched a part of Autumn Arches by Bent Creek. On the top I added some dried... well something, I have no idea what they are as I've bought them as a decoration :) Talking of Edgar, Friday's blog is Edgar's blog (it was still Friday in Finland when I started writing this one :) ). He has beautiful stitching in his blog and he is one of those people who updates his blog regularly and I enjoy reading it :)

Have a wonderful weekend everyone and thanks for your visits and comments! I'll be singing, stitching, hopefully reading blogs and maybe even knitting this weekend, see you next week :)

*****

Tässäpä tämä ihana vaihto, jonka Hazel teki minulle, se on niin kaunis! Ihana syksyinen malli ja kauniisti viimeistelty, Hazel on tehnyt neulavahdin tosi taitavasti, tuo reunakin on niin hauska. Malli on Blackbird Designsin Autumn Song ja se on pistelty yhden langan yli, työssä on tosi monta pientä pistoa sievästi vierekkäin :)

Alapuolella näkyy mitä pistelin samassa vaihdossa Edgarille. Pistelin osan Bent Creekin Autumn Arches -mallista. Ylös lisäsin kuivattuja jotain... ei harmainta aavistusta mitä ovat, olen koristeena ostanut joskus :) Edgarista puheen ollen, perjantaiblogi on Edgarin blogi (aloitin kirjoittamaan tätä kyllä perjantain puolella :) ). Hänellä on aina kauniita pistelyitä ja hän myös päivittää blogiansa ahkerasti, sitä on aina ilo lukea.

Oikein ihanaa viikonloppua jokaiselle ja kiitokset blogivierailuista ja kommenteista! Tänä viikonloppuna täällä lauleskellaan, pistellään, toivottavasti luetaan myös blogeja ja ehkä jopa neulotaankin :)

14 comments:

Cathy B said...

Wonderful exchanges both sent and received!

Daffycat said...

Oooh, you lucky girl! Hazel sent you such a beautiful pinkeep!

I was admiring your gift to Edgar on his blog...lovely!

Virpi said...

Kauniita pistelyitä olet sekä saanut, että lähettänyt.

Srinity said...

Voi miten ihania pistelyitä!

Oli kiva nähdä siellä messuilla. Toivottavasti tavataan uudestaankin. :)

Mari said...

Syksyiset pistelyt ja niiden värimaailma ovat aina niin kauniita. Näistä sun vaihdoistasi löytyy aina uusia malleja ja kauniita viimeistelyideoita.

Mukavaa viikonloppua!

Sari said...

Tosi ihania pistelyitä olet saanut ja lähettänyt! Hauska tuo kuivattu koriste!

Shelleen said...

love the pinkeep and the edging with the ribbon. Very pretty

Hazel said...

Great pinkeep for Edgar and love the dried "thing" on the top! xx

Andrea said...

Wonderful exchanges, both sent and received.

Ele said...

Hi Leena,
what a wonderful pinkeep in such beautiful autumn colours, I love it.
Well done!

Greetings and have a nice new week

Gabriele

Sharon said...

Both are just gorgeous Leena!

Leena said...

Ihania vaihtoja jälleen kerran :)

Carol said...

What a gorgeous pinkeep from Hazel!

Maria del Valle said...

Very beautiful pinkeep!!
Nice Exchange!

Maria del Valle