27.3.07

Secret Stitching Friend - SRPY2007


This is to say thanks to my Secret Stitching Friend (organized among Finnish cross stitchers), so the post will be mainly in Finnish. I received my first package today and you can see in the photo what she sent me. I just love everything in it :)

*****

Tuhannet kiitokset Salaiselle Ristipistoystävälleni! Sain tänään paketin postissa ja siellä oli kaikenlaista ihanaa, kuten kuvasta näkyy :)

Sain ISON palan kauniin vihreää 28 count pellavaa, voi tästä tulee vaikka mitä, ihana kangas ja miten paljon sitä onkaan! Mill Hillin helmet sointuvat täydellisesti kankaan sävyyn, tuollaisille helmille on aina käyttöä. Vihreä väri on tosi kaunis, tykkään just tuollaisesta sävystä kovasti.

Paketissa oli myös piparminttusaippuaa ja piparminttuteetä, piparminttu on ihanaa ja tuo teepussi erityisesti niin kaunis! Huomenaamulla maistan :) Sain myös köynnöskrassin siemeniä, toivottavasti saan krassin kasvamaan kesällä enkä onnistu heti tappamaan sitä :) Lisäksi paketissa oli kaunis kortti johon oli kirjoitettu mukavia juttuja. Kuoren päälle oli liimattu ihana kissatarra.

Kiitokset hurjasti salainen ystäväni, olipa ihana yllätys! Mukava saada tuollainen ajatuksella kasattu paketti, tuli tosi hyvä mieli :)


1 comment:

Ulla said...

Tuo pellava on kyllä tosi ihanan väristä!