8.3.07

Manteli

I'm sorry, no stitching photos this time, so you have to admire Manteli :) She's watching me taking photos of something I can't show you just yet. She's grown so much and is so playful, especially at this time of the night (it's midnight in Finland)...

I've been stitching exchanges and gifts and other things I can't show yet, but photos will come later. My first Pay It Forward gift will be posted on Monday.

Thank you for your lovely comments on the cow sampler, I just love Isa Vautier's designs. And the frame is so cute :)

*****

Tällä kertaa ei ole yhtään ristipistokuvaa, niinpä joudutte ihailemaan Mantelia :) Manteli vahtii tässä keittiön ikkunalaudalla kun otan kuvia jostakin mitä ei voi vielä näyttää. Kissaneiti on kasvanut tosi vauhdilla ja juoksentelee ympäri taloa varsinkin tähän aikaan yöstä...

Vähän olen ehtinyt pistelläkin, mutta kaikki ovat vaihtoja, lahjoja tai muuten vaan sellaisia että kuvia ei voi vielä näyttää. Maanantaina saan postiin ensimmäisen Anna hyvän kiertää -lahjan, että siitä seuraa kuvia piakkoin sentään.

Kiitos ihanista lehmätaulukommenteista, tuo malli on jotenkin niin hauska, puhumattakaan kehyksestä. Pirre, ei täällä mitenkään vauhdilla pistelyt edisty, tuntuu taas että yhtään en ole kunnolla ehtinyt pistellä vähään aikaan. Harhakuva syntyy siitä, että minulla on kesken oikeasti tuhat työtä, niinpä niistä aina joku välillä väkisin valmistuukin :)


10 comments:

Outi said...

Aww, isn't she adorable?! ^^


And what a tease you are, secret projects! Well, maybe we can survive... barely. ;)

Nicole said...

Hi! I just found your blog! Your kitten is so cute! She's just perfect! Your stitching is very nice also! :)

Emma said...

Onpas Manteli kasvanut!

piko said...

I'm so happy to meet Manteli! :-D

Lina said...

Manteli on kyllä niin suloinen otus, että ihan mielellään sen kuvia katselee :)

Barb said...

He is so cute. Thanks for sharing picture of him.

Jaatiina said...

Bon voyage! ;) You must tell us everything when you are at home.

nath1306 said...

Quel beau chat !!!!!!!!
bisous

Ulla said...

Kiitoksia yllätyksestä! Minulla ei tuollaista vielä ollutkaan, joten saksien perään se pääsee heti. Ja aivan ihanan pupu postimerkinkin olit kuoreen laittanut :-)
KIITOS!

Sari said...

Ihana Manteli! Kyllä hän tosiaan on kasvanut.