22.8.06

Pullopostia saapui myös!


Tällaisen pikkuruisen pullon sain postissa, samaisessa pullopostivaihdossa. Debbie Englannista lähetti tämän ja pisteli kauniin kirjanmerkin, joka löytyi pullon sisältä. Mahtaa posteljooneilla olla mukavaa, kun saavat kuljettaa näin ihania posteja :)

This is what I received in the Message in the bottle exchange! What a lovely tiny bottle and inside it a beautiful bookmark, thank you Debbie so much!

5 comments:

Maajo said...

Pakko kommentoida, kun postissa olen ollut koko kesän töissä... Tuommoiset pullot voi olla melko ikäviäkin tavallisen postin seassa. Ne kun lätkäistään postinipun väliin, niin pino voi olla aika kiikkerä... Ei siis välttämättä postinkantajan unelma postin joukossa. ;) Mutta tässä tätä aidan toisen puolen näkymää hieman! :D

Maajo said...

Tuli mieleeni vielä jatkoa kommenttiini (jäi vissii vaivaamaan alitajuntaan asia)...

Pilleripurkit ovat vielä kauheampia postin joukossa, joten mielummin pullopostia kuin pilleripostia! ;)

Lennu said...

Juu, olet varmasti oikeassa, hankalampiahan nuo ovat kuin tavalliset lättänät kirjeet :) Jospa erikoinen posti kuitenkin edes jonkun päivää piristääkin eikä pilaa, no ainakin vastaanottajan yleensä :) Meilläpäin postissa sentään suhtautuvat mukavasti noihin pisteltyihin kuoriin sun muihin, ulkomailta kuuluu välillä erilaisia juttuja. Tuo postissa myynnissä oleva pullo onkin aika littana, että varmaan vähän helpompi tapaus.

Petra said...

Ihanan kirjanmerkin on Debbie sinulle pistellyt, tosi nätti! Ja todella upean meriaiheisen kuvan oikein itsenyplätyn pitsin kera olet lähettänyt liikenteeseen.

Maajo said...

No ei se varmaan pilaa päivää muuten kuin niillä, joilla muutenkin on hieman pinna kireällä (meidän postissa yhdellä palaa pinna välillä mainoksiin ja esim. pilleripaketteihin). :D