21.8.06

Message in the bottle


Stitched mail art -listan pullopostivaihdossa lähetin tämän pullon. Näitä pulloja saa postista, tosin tämä pullo on viime kesän mallistoa, nyt myynnissä olevassa pullossa on eri postimerkin kuva. Pistelin pullon sisälle pikkuliinan ja nypläsin pitsin ympärille. Malli on osa isompaa taulua vanhasta De fil en aiguille -lehdestä. Pullo matkasi Australiaan tosi nopsaan, alle viikossa. Pelkäsin, että pullo häviäisi matkalla, niinkuin kävi Belgiaan lähettämälleni pullolle alkukesästä, mutta meni onneksi perille :)

This bottle travelled to Australia and arrived very quickly, in six days! The idea of this Message in the bottle exchange (Stitched mail art Yahoo group) was to send something stitched in a bottle. The stitched design is part of a bigger design from an old De fil en aiguille -magazine. Then I made the bobbin lace and attached it around the design.

4 comments:

Emma said...

Kaunis liina ja pullon "merkin" merkin kanssa yhteensopiva.

Anonymous said...

Aivan upea liina !!!

Marika

Lennu said...

Kiitos kommenteista :) Just ja just sain tungettua liinan pulloon, kun oikein tiukkaan käärin ja sidoin kiinni, että sen myös saisi pois pullosta...

handgemacht said...

Just I discovered your blog, and I like your stitching very much.
Have a nice weekend!
Barbara