31.10.10

Thank you! - Kiitokset syyspiristäjälle!


Kids had their autumn holiday week and they are going back to school tomorrow. It was a lovely, busy week!

In the beginning of the week I received this gorgeous gift from my secret autumn exchange friend, it was a wonderful surprise. The design is Friends Forever by La-D-Da and I absolutely love the design and the finishing! With the beautiful red fabric it's perfect for my red stitching wall. Unfortunately the wall is under construction, maybe I'll have enough energy to organize it today :)

Thank you so much my secret friend, I love this so much! Your packages have brighten up my days truly.

*****

Lasten syysloma on lopuillaan, huomenna takaisin kouluun noin seitsemäksi viikoksi. Sitten on vuorossa ihana joululoma, minullakin!

Alkuviikosta sain syyspiristysystävältäni ihanaa postia, nimittäin tämän upean taulun! Malli on La-D-Dan Friends Forever, tykkään!! Viimeistely on tosi kaunis ja hienosti tehty, tuo pitsikin on niin ihana yksityiskohta. Punainen puuvillakangas on täydellinen valinta, tämä pääsee punaiselle ristipistoseinälleni. Tosin punainen seinä on edelleen työn alla, jospa tänään vihdoin järkkäisin sekä kissa/pupuseinän että punaisen seinän. Laitan sitten kuvia, kunhan saan jotain aikaan :)

Kiitos ihan hurjasti salaiselle ystävälleni, tämä oli tosi ihana yllätys! Olen kovasti sitä ihastellut ja Oupsin tapaamisessakin eilen sitä yhdessä ihasteltiin. Rakastan noita värejä, just sellaisia mistä tykkään ja La-D-Da on tietty ihan paras! Aivan älyttömän osuvia ja ihania ylläreitä olet lähettänyt minulle syksyn aikana. Tiedoksesi myös, että vihdoin löysin täydellisen kämmekäsmallin. Meinasi iskeä epätoivo, kun halusin jonkun tarpeeksi helpon mallin, että voin telkkaria katsoessa neuloa eikä tartte seurata ohjetta. Toisekseen kuitenkin kämmekkäissä pitäisi olla joku kiva juttu ja kolmanneksi mitään sellaista mallia en neulo, millä on huono nimi :D Loppu hyvin kaikki hyvin, nyt on messukämmekkäät aloitettu ja Tampereen messuille valmistuvat :)


4 comments:

enkulin käsityöt said...

OOOOhhh miten upea pistely

Chris said...

What a special exchange! It is beautiful.

Kirsi said...

Heips. Käyhän blogissani kurkkaamassa mihin olen hyödyntänyt sinulta 2007 jouluvaihdossa saamaani kangasta :) On sitä siis muuhuhkin käytetty, mutta tuo viimeisin on oikein kiva tapa käyttää kangasta...

Virpi said...

Onpas osuva lahja =)