1.6.08

Scissor fob exchange - Saksikoristevaihto, kiitos Irmeli!!It's been a busy week, but it's Sunday today, yippee :) The weather has been wonderful, lots of sunshine, a perfect weather for the last school week for kids. Now they'll have a bit more than two months off from school and they are happy about it. The older I get, the more I wait for the summer to come, even though autumn will always be my favourite season :) But I do love sunshine and light nights when the sun barely goes down. Especially I love sunny mornings, there's something special in early mornings, fortunately I don't need much sleep :)

I organized a scissor fob exchange for Finnish stitchers, we had 22 stitchers participating and all the exchanges have been sent by the deadline, great! I received a beautiful fob from Irmeli, I really love it! The design is published in De fil en aiguille Atelier magazine. Irmeli does such a great job with her stitching and finishing! She wrote that this was the first scissor fob she has made. She also sent me some lovely extras, as you can see in the last photo. If you wish to take a look, you'll find more photos of fobs sent in this exchange in my exchange blog. It's in Finnish and all the photos are not there yet, but you can see some of the fobs :)

Thank you for your visits and comments, I enjoy reading them a lot. Jennifer, the threads I received from Wanda are WDW 2234 Autumn Leaves and The Thread Gatherer SNC 974 Halloween Confetti. I love these colours too! Have a happy weekend everyone!

*****

Viuh kun oli kiireinen viikko. Paljon tekemistä ja lapsilla viimeinen kouluviikko tietysti, ihana kun on ollut aurinkoista ja kaunista! Tänään meillä on tosin pilvinen ja sateinen päivä, hyvä päivä pistellä ja lukea blogeja :) Kyllä kesäkin on ihana, vaikka syksy onkin lempparini. Joka vuosi nautin kesän tulosta yhä enemmän, rakastan valoisia öitä ja aurinkoisia kesäaamuja, niissä on jotain erityisen ihanaa. Odotan edelleen että tuomet alkaisivat kukkia täällä pohjoisessa, ei mene enää varmaankaan montaa päivää.

Saksikoristevaihto alkaa olla takanapäin, oli tosi kiva vaihto taas, kaikki koristeet postissa ajallaan ja niin pois päin. Kiitos kaikille pistelijöille! Itse sain vaihdossa Irmeliltä näin ihanan koristeen, tosi kaunis, kiitos vielä tuhannesti Irmeli! Malli on otettu De fil en aiguille Atelier -lehdestä, ihanat nuo sakset ja pienet kukat ja L-kirjainkin on niin kaunis. Tämä saksikoriste oli kuulemma ensimmäinen minkä Irmeli on tehnyt! Koko paketti oli tosi nätisti paketoitu ja sain kangasta ja lankaa koristeen mukana. Kiitos hurjasti kaikesta!

Saksikoristeiden kuvia löytyy vaihtoblogista ja siellä on jo seuraavan vaihdon tiedot :) Aihetta ei varmaankaan ole vaikea arvata, kohtahan on syksy, kyllä sitä jo saa odottaa :) Kiitokset kommenteista ja vierailuista blogista, mukava kun täällä käy ihmisiä :) Leppoisaa sunnuntaita jokaiselle!


3 comments:

Daffycat said...

What a nice fob you received! I also like the kitty cat fabric peeking out from the fabric pile- too cute!

Mari said...

Ihana saksikoriste! Hauska sattuma,että moni on nyt tehnyt/tekemässä samaa mallia :). Itse asiassa tein toisenkin saksikotelon samalla mallilla, kun sitä oli niin kiva ja nopsa pistellä. Se menee sitten vaihdossa eteenpäin joskus.

Meillä tuomi kukki jo, nyt on vuorossa syreeni. Kesäloma alkoi mahtavalla helteellä, ollaan kyllä nautittu siitä.

MysteryKnitter said...

How beautiful!