4.12.06

Birthday gift - Synttärilahja

My birthday was ages ago in the autumn and I received this from Julie (in France) in time, but I have forgot to post photos. I wanted to do it now, although it's late, as it was such a lovely gift. Julie made herself the beautiful case, I love it! The colour is not quite correct in the photo, it is more violet than blue IRL.

Julie has also made the thread keeper herself! I think it is a beauty and very practical. The French book is so funny and she also included a pretty transfer picture. Merci mille fois Julie!

Kun on näköjään blogin päivityspäivä, niin laitetaan tämäkin kuva, vaikka vähän onkin myöhässä. Sain nämä Julielta Ranskasta synttärilahjaksi syksyllä, mutta aina vaan unohdin ottaa kuvat. Kotelon Julie on tehnyt itse, se on oikeasti paljon kauniimman violetti kuin kuvassa. Voi ihana kun tulee kesä ja auringonvalo, miten helppoa kuvaaminen olikaan kesällä! Joka tapauksessa, kotelo on tosi hyvä saksille.

Julie on tehnyt itse myös sydämenmuotoisen lankapidikkeen, ilmeisesti polymeerimassasta (?). Vapaasti suomennettuna ranskan kielestä, askartelutermit ei oikein ole minulla hallussa :) Tosi hauska idea tehdä tuollainen itse! Ristipistomalli vasemmassa yläkulmassa on oikeasti siirtokuva, jonka voi kiinnittää kassiin tai t-paitaan tai mihin vaan. Etsii vielä paikkaansa.

No comments: