22.9.06

Pumpkin exchange - Kurpitsakuori

Tämän syksyisen ihanuuden sain Stitched Mailart -listan kurpitsakuorivaihdossa! Kuoren on tehnyt Leonie, rakastan noita värejä, ihanat syksyiset lempparivärit :) Nuo osoitteessa käytetyt kirjaimet ovat mielestäni erityisen kauniit ja kuitenkin selkeät. Joskus löytyy kauniit kirjaimet, jotka kuitenkin täytyy hylätä sen vuoksi, että luettavuus on ehkä sittenkin se pääasia osoitetta kirjoitettaessa - tai siis luettaessa :) Mutta siis tämä on aivan ihana kuori ja mukava yllätys postilaatikossa!

Leonie stitched me this beautiful pumpkin envelope, thank you so much Leonie! It is part of the Pumpkin exchange in Stitched Mailart Yahoo group. I just love the pumpkins she stitched and the lovely colours, my favourite autumn colours. The envelope is very carefully stitched and finished, truely mail ART.

1 comment:

Ulla said...

Hei!
Ihastellessani tätä kuorta huomasin linkin tuonne Stitched Mailart listalle ja päätin yrittää liittyä mukaan, vaikka se vaatikin suosittelun. Lilian oli sitten lähettänyt sähköpostia, että minut on hyväksytty koska sinä tunnet minut, joten kiitokset siitä! Nyt vain mukaan johonkin sopivaan kuorivaihtoon.