8.3.12

In this universe - Tässä maailmassa
Exchange from Virpi - Vaihto Virpiltä

I feel I fell off the edge of this universe into another one and am now slowly climbing back :) In January and February I just had too much to do. Closing Violarium and beginning two studies has been quite an adventure (a very sleepless adventure...). But this week I have winter holiday and I think I'm almost back to normal.

I participated in an exchange in our local stitching group. We had no rules at all, our exchange leader finally has realized how to deal with us disobedient stitchers... Virpi gave me this beautiful red project bag with colourful birds in it. Virpi knew how I love this design, I think the colours are wonderful! Thank you Virpi once again and thank you also for the extra gifts!

My friends in our stitching group are the best! They knew that I hadn't had much time to equip myself for the studies, so they took care of everything :) They gave me a survival kit - a wonderful bag, a pink pencil case with pens and everything and a cute lunch box. Marja sewed the bag and also stitched the piano keys on it. I use the bag every day, it's big enough to carry my books and all. Thank you, thank you, thank you!

The last photo is a photo of the ornament I stitched for Marja in the exchange-without-rules. I'm afraid I haven't finished or even stitched anything else this year! It's been such a different but wonderful beginning of the new year, but I'm digging my fabrics and needles up.

Have a wonderful week and happy, happy stitching!

*****

Tuntuu kuin olisin tipahtanut tämän maailman laidalta jonnekin ihan muualle ja nyt kiipeilen hissukseen takaisin :) Tammikuussa ja helmikuussa oli valtavasti (liikaa) tekemistä. Violariumin sulkeminen ja kahden koulun penkillä opintojen aloittaminen on ollut melkoinen seikkailu ja hyvin vähäuninenkin sellainen... Nyt on ihana hiihtoloma ja luulen, että normaalius häämöttää nurkan takana.

Osallistuin Oupsin säännöttömään vaihtoon. Vaihtoemomme on vihdoin viimein tajunnut, kuinka meidän kurittomien pistelijöiden kanssa pitää toimia... Virpiltä sain vaihdossa tämän ihanan punaisen projektipussukan. Virpi tiesi, että olen ihan ihastunut tuohon lintumalliin, nuo värit ovat niin upeat! Kiitos Virpi vielä tästä ja myöskin hienoista muista lahjoista!

Oupsilaiset ovat parhaita! He tiesivät että en kuitenkaan ole varustautunut opiskelijaelämään ja niinpä he siis huolehtivat kaikesta :) Sain heiltä opiskelijan selviytymispaketin - ihanan kassin, vaaleanpunaisen kissapenaalin sisälmyksineen sekä suloisen lounaslaatikon. Marja ompeli kassin ja myöskin pisteli pianon koskettimet. Käytän kassia joka päivä, se on tarpeeksi suuri kirjoille ja muulle tarpeelliselle. Kiitos, kiitos kiitos ihanat ystävät!

Viimeisessä kuvassa on joulukoriste, jonka annoin Marjalle säännöttömässä vaihdossa. Vaikka kuinka mietin, niin sen lisäksi en ole viimeistellyt enkä pistellyt mitään muuta tänä vuonna. Vuoden aloitus on ollut nyt niin erilainen, mutta ihana. Kankaita ja neuloja täällä kuitenkin etsin jo.

Ihanaa viikkoa hiihtolomalaisille ja kaikille muillekin ja ihania, ihania pistoja!

Survival kit from my friends - Opiskelijan selviytymispaketti oupsilaisiltaExchange for Marja - Vaihto Marjalle

13 comments:

Melissa said...

It's so lovely to see a post from you Leena! I'm sure it's been a wild and tiring ride so far!

You are so lucky to have a lovely group of stitching friends. The exchanges you received are lovely, as is your ornament!

Hope things will smooth out into a more regular routine!

Ulla said...

Mukavaa nähdä blogikirjoitus sinulta, tervetuloa takaisin :-)

Ihania juttuja täältä löytyikin, niin saatuja kuin itsetehtykin!

Srinity said...

Upeita vaihtoja ja lahjoja! Tsemppiä opiskeluun. :)

Maria said...

Ihana pussukka ja hauska opiskelijan paketti!

Marika said...

Mun kateellisuusteema näköjään jatkuu tänne bloginkin puolelle !! Aivan huikean ihana tuo Virpin tekemä pussukka !!

Lumiruusu said...

Hei Leena !
Miten mukavaa olikaan löytää tämä blogi-pävityksesi :)
Tosiaan opiskelijan kassi,penaali ja eväslaatikko ovat kaikki upeita ,samoin Virpin pistelemä hehekuvan värinen pussukka.

Joulukoristeesi Marjalle on tietenkin ihan täydellinen,hieno tuo muoto ja helmireuna :)

Emma said...

Ihania lahjoja olet saanut ja tehnyt.
Mukavaa loman loppua ja opiskeluintoa!

Irmeli said...

Mukava "kuulla" sinusta :). Mahtavan selviytymispaketin sait ystäviltä, eväslaatikko varsinkin on tosi söpö.
Virpin pussukka on upea kirkkaine väreineen ja sinun vaihtosi Marjalle on hienosti viimeistelty, kaunis!
Mukavaa viikonvaihdetta :).

Mari said...

Ihan kuulla susta täällä blogimaailmassakin. Tästä se sitten lähtee, ihanat ristipistopäivitykset opiskelujen lomassa :)

"pappi puikoissa" said...

Onpas kiva pianokissakassi!
Nätti tuo joulukoriste - aina, kun on tekstiä, sopii kovasti mun silmään :).

Voin kuvitella - ja naamakirjaviesteistä olen päätellyt - että kiirusta pittää. Uuden oppiminen on kyllä kivaa, joten voin kuvitella, että kiirekään ei kamalasti haittaa. Muista sentään hengähtää säännöllisin väliajoin. Esim. pistelyiden parissa ;D.

Unknown said...

Ihanaa kuulla sinusta pitkästä aikaa! Aivan upea tuo opiskelijan selviytymispaketti, kassi, penaali ja lounasrasia ovat tosi suloisia!

T: Kristiina / Ruusunpuna

http://frozen-lilyy.blogspot.com/

kissankello said...

kuulehan sinustakin jotain:)
olet selvinnyt hengissä vuodenvaihteen monenlaisen ruljanssin, ONNEKSI:)
tervetuloa pistelemään kunhan olet löytänyt kankaan, neulan ja langat:)
mahtavan aloituspaketin olet saanut OUPS:lta, hyvähän tuon voimalla on pakertaa ;) helppo sanoa sivusta, mun ei tartte kuin pyörittää samaa vanhaa arkea, eikä päähäni taitaisi mitään uutta sopiakkaan:)
lepää ja lue sopivin annoksin niin selviät kesään, toivottavasti sun ei tartte silloin opiskella, hyvää jatkoa opiskeluun ja jaksamista :)

Anonymous said...

bravo pour tout!